Sorry, but due to technical reasons, new user registration is currently unavailable. We're working on it and will restore full functionality as soon as possible. Please try back soon. I tak cały czas
Mafia 2 Steam albo Civilization 5 Steam Całkowicie za free!
od 00:00 można znów głosować. Właśnie skończyłem i czekam już na keya do mafii 2 ^^
Wam też po głosowaniu, a następnie po wybraniu gry i kliknięciu w link aktywacyjny wyskakuje, że "jeszcze nie głosowaliście"?
zaglosowoalem kolo 21, zarejetrowalem sie na tej drugiej stronce, gdy klikam w link w mailu, to mowi mi ze nie glosowalem, wtf?
Było to już wałkowane w tym temacie... wystarczy przejrzeć...
Trzeba po prostu poczekać. Muszą potwierdzić, że głosowaliście. Przy takim natłoku ludzi to może trochę potrwać, nie sądzicie?
Okej,ja już dostałem Civa .
juz mam mafie ii i civ xd powodzenia reszcie
Właśnie dostałem swoją Mafie II.
Jeżeli komuś piszę, że nie głosował, niech poczeka trochę. Na pewno dostanie swój kod. Potwierdzam to mocno.
hmm dosyc dziwne ze tyle czekaliscie ja mialem po jakichs 5 minutach kluczyk
Znaczy mi jak załapało w końcu, że oddałem głosy to przyszedł kluczyk w ciągu 30s.
civa juz mam, mafie poklikam w domu
Ja dałem na obie gry bo nie mam i nie grałęm. Dali mi 2 civy. A mafii nie ma xD
Musiałem trochę poczekać aby przestało wyskakiwać że nie głosowałem ale później klucz dostałem od razu.
mafia juz tez dotarla, tak wiec to tylko kwestia cierpliwosci

Ja dostałem, dopiero po czasie zadziałało klikanie na link który dostałem na e-mail, ale mam ^^.
Ja dzisiaj rano ok 12 wypełniłem ankiete, która w końcu działała, ale kluczyka nadal brak ;/
Ja wczoraj jakoś o 18 wypełniłem i dziś o 11 Civka była.
Ja mam już obie gry ale i tak nim mi się to cholerstwo pobierze to chyba zakwitne (net 1mb)
Wczoraj po kilku godzinach i kliknieciu linku na adresie email (obu adresach) dostalem obie gry wiec jest spoko. Nie ma jak gierka za darmo .
Kluczyk doszedł wszystko jest okey