Mafia II za firko,

piractwa nie popieramy :_

Mówi ten co ich używa xD

Na pewno użyłeś raz torrentów (a jak nie to sory)

a wgl gdzie pisze że nie popieramy piractwa na tym forum ???

Mafia 2 fajna gra przeszłem w 10 godzin ... xD fajna fabuła i smutna ale fajna pociecha za 10 godzin strzelania xD

Mówi ten co ich używa xDNa pewno użyłeś raz torrentów (a jak nie to sory)a wgl gdzie pisze że nie popieramy piractwa na tym forum ???

Wystarczy Ci fakt, iż jest to prawnie karalne? Jak mi nie wierzysz przewiń na pierwszą stronę :)

EJ NO PANOWIE PISZE O POMOC I NIKT CISZA zrobiłem co trzeba i gdzie mam wybrac gre szukam i szukam i nie mogę jej wybrać ';/

upewnij się czy dałeś submit votes i czy nie masz koło nazwy konta trójkąta zamiast koperty (musisz aktywować poprawnie maila) jak wszystko się zgadza czyli:

-koperta zamiast trójkąta

-jak się logujesz to nie możesz głosować tylko jest napisane "dziękuje za oddanie głosów itd..."

- wchodzisz na stronę gdzie gre wybierasz podajesz taki sam mail, login najlepiej wszystko hasło i datę też ( nie wiem czy inaczej działa jak nie podasz wszystkiego zgodnie)

aktywujesz maila że czekasz na grę i po 5 sekundach do 10 minut powinieneś dostać a przynajmnie przy kliknięciu na link nie powinno być "no votes, czekaj itd" tylko "zagłosowałeś i wesoła minka itd"

tylko ja nie mogę nic tam napisać

Podobno za dużo ludzi się rzuciło na gry i zakończyli już rozdawanie nagród :C.

ja głosowałem we wszystkich kategoriach przychodził mail po wyborze gry żeby cos tam potwierdzic , wbijalem w linka z maila i wyskakiwalo ze jeszcze nie glosowalem ...

Mam pytanie. Głosowałem 13 października tak przed dwunastą: robiłem tak: Wybrałem mafie 2 wypełniłem rubryki po czym przeniosło mnie na strone z głosowaniem zagłosowałem, konto założyłem i czekam. Dostałem takie e-maile:

Thank you for voting in the 31st Golden Joystick Awards - your votes have been tallied and will count alongside millions of others. Don't forget to subscribe to the CVG YouTube channel for all the latest gaming videos and to watch the Golden Joystick Awards 2013 ceremony live in October.

FREE Game

You're now eligible for a free game, courtesy of sponsors Green Man Gaming - choose between Sid Meyer's Civilization V or Mafia II for PC, via Steam - click here to get your code.

On przyszedł pierwszy.

Drugi e-mail

Hello XXXXXXXXXX

Thank you for voting in the Golden Joysticks 2013. Please confirm your email address below to receive your free game (in association with 2K Games).

https://goldenjoysti...7dtM5LEtjumoNgE

You will receive an email with your Steam activation code and instructions to access your free game.

Many thanks,

I trzeci e-mail, aktywacji konta na CVG.

Pytania. Czy wszystko przebiegło dobrze?

Gdy naciskam na link z drugiego e-maila pisze: Spokojnie mistrzu cd key w drodze.

Mam się obawiać czy spokojnie czekać, czy pisać do nich, że cd-keya mi nie przysłali ?

Koledzy już jak steama odpalam to widzie każdy mafia albo civ :(

II

i