Mafia II za firko,

Mam pytanie. Głosowałem 13 października tak przed dwunastą: robiłem tak: Wybrałem mafie 2 wypełniłem rubryki po czym przeniosło mnie na strone z głosowaniem zagłosowałem, konto założyłem i czekam. Dostałem takie e-maile:

Thank you for voting in the 31st Golden Joystick Awards - your votes have been tallied and will count alongside millions of others. Don't forget to subscribe to the CVG YouTube channel for all the latest gaming videos and to watch the Golden Joystick Awards 2013 ceremony live in October.

FREE Game

You're now eligible for a free game, courtesy of sponsors Green Man Gaming - choose between Sid Meyer's Civilization V or Mafia II for PC, via Steam - click here to get your code.

On przyszedł pierwszy.

Drugi e-mail

Hello XXXXXXXXXX

Thank you for voting in the Golden Joysticks 2013. Please confirm your email address below to receive your free game (in association with 2K Games).

https://goldenjoysti...7dtM5LEtjumoNgE

You will receive an email with your Steam activation code and instructions to access your free game.

Many thanks,

I trzeci e-mail, aktywacji konta na CVG.

Pytania. Czy wszystko przebiegło dobrze?

Gdy naciskam na link z drugiego e-maila pisze: Spokojnie mistrzu cd key w drodze.

Mam się obawiać czy spokojnie czekać, czy pisać do nich, że cd-keya mi nie przysłali ?

Koledzy już jak steama odpalam to widzie każdy mafia albo civ :(

II

i

głosowałeś we wszystkich 15 kategoriach?. Na Votowaniu i na odebraniu gry dałeś ten sam mail? jeżeli tak to wszystko powinno być dobrze, jeśli nie spróbuj na nowym mailu.

Ja dziś zrobiłem i Key z Civ V dostałem z automatu po 5 sekundach

Civke tez mam, ale mafia nie chce przyjsc. Moze ja cos zle robie, ale caly czas gadają ze nie zaglosowalem :X

Civke tez mam, ale mafia nie chce przyjsc. Moze ja cos zle robie, ale caly czas gadają ze nie zaglosowalem :X

jesli tak Ci pisze, trzeba odczekac 24h i kliknac ten sam link, wtedy gra przychodzi po paru sekundach

jezeli pisze ze key jest w drodze to badz cierpliwy.. ja czekalem na klucz 3 dni..

mamy juz prawie 2014 rok ludzie torrenty sie klaniaja !!!

@up Idź być piratem gdzie indziej.

Osobiście też czekałem dłużej na Mafię. Civ przyszedł po godzinie, Mafia prawie po 24h.

@up Już wole sciągnąć czasem gre przejsć (4-6h)i usunąc niż kupic za 130zl przejsc(4-6h) i usunać :/ Oblicz sobie to pod kreską

@t Mi przyszlo po 6 godzinach po zaglosowaniu

@UP

Z takiej perspektywy, gdyby każdy żydził, to dziś nie grałbyś w ogóle w nowe tytuły, bo nikt za darmo nic Ci nie da, nawet żeby zarobić w mordę często trzeba się postarać. Przez piracenie podcina się dochody twórców gier...

Do autora:

Też miałem niezłe zamieszanie z tym ,pierwszy mail przyszedł mi chyba z 4 razy, zacząłem votować na te gierki, zrobiłem z 5/15 votów i dałem submit. Przyszedł kolejny mail, poczekałem jeden dzień, na mailu nadal nie miałem nowej wiadomości, więc znów zweryfikowałem głosy i serial pojawił się po paru min.

2@up po co kupic auto, jak moge komus ukrasc na ulicy lol

mafia rowniez zajela mi 24h

Ja też czekałam na Mafię dłużej, bo aż 2 dni, możesz ew. jeszcze raz jutro kliknąć w link weryfiikacyjny i dopiero potem napisać do nich. Tylko chyba do samego greenmangaming jako sponsora, aniżeli do organizatorów ankiety, tak mi się wydaje.

@Bojler Pomijając już same etykiety moralne, bo żyjemy w roku 2013, są jeszcze ludzie uczciwi chcący supportować twórców:

Kodeks Karny art. 278.2

1.Kto zabiera w celu przywłaszczenia cudzą rzecz ruchomą, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

2. Tej samej karze podlega, kto bez zgody osoby uprawnionej uzyskuje cudzy program komputerowy w celu osiągnięcia korzyści majątkowej.

Ustawa o prawie autorskim art. 116.1

1.Kto bez uprawnienia albo wbrew jego warunkom rozpowszechnia cudzy utwór w wersji oryginalnej albo w postaci opracowania, artystyczne wykonanie, fonogram, wideogram lub nadanie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

(Korzystając z torrentów udostępniasz w trakcie pobierania)

I jeszcze w gratisie Kodeks Karny art. 255.3

3.Kto publicznie pochwala popełnienie przestępstwa, podlega grzywnie do 180 stawek dziennych, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

Trollowanie trollowaniem, ale trzy artykuły jednym postem to już bardzo przyzwoite combo :)

Zamykamy je**ać mafię, wolę lola.

Zamknąc

huehue, niech zgadnę, używasz gmaila ? Też myślałem, że o mnie zapomnieli, lecz przez przypadek zauważyłem, że meil z kodem do gry znalazł się w zakładce "pozostałe", w przeciwieństwie do innych maili, które wylądowały w "ważne". Moja rada: przewiń w dół.

używam poczta.fm, może ma ktoś cd-keya jakiegoś zbędnego albo ma ochote i chcę mu się załatwić mi cd-keya do mafii ?? proszę :)

Bo głosowałem już na trzech pocztach i nigdziej nie przychodzi ten key :(

Ilosc kluczy jest ograniczona ja sie chyba nie zalapalem na civ

AA tego nie doczytałem, to może dlatego nie dostałem keya :(

Nie, nie, jak ty wysyłałeś to jeszcze na 100% były, bo koledze na szybko rzuciłam link godzinę po założeniu tematu.

Weź maść na owsiki i czekaj.

kurcze panowie uzupelniłem te 15 kategori i co dalej jak klikam te zielone to nie daje mnie do wyboru może coś zle robie; /

mamy juz prawie 2014 rok ludzie torrenty sie klaniaja !!!
piractwa nie popieramy :_

kurcze pomoże ktoś ?