Mafia Team

Adażu Sammonęr ;x! Mam takie pytanie, czy ktoś ma skina Mafia Graves albo Mafia Miss Fortune na serwerze EU West? Ja mam Gangster Twitch, i chcialem zawsze zrobić jakis team ze skinów. Wiem, że 3 AD Carry to za duzo, ale to normal gejm;)

Jeżeli macie to sie umówimy i zagramy we 2 albo we 3. Mój nick na lolu to PolakMały98 - lame nick.

Odświeżam po 5 dniach.. nie wierze ze nikt nie ma takich skinow ;<

No i po -ciach- Ci to za przeproszeniem ?

warn_ico.png
Za słownictwo. - Cree

jeszcze gragas ma skina z mafi którego posiadam lecz nie jestem zainteresowany twoją propozycją

No i po -ciach- Ci to za przeproszeniem ?

For fun. Tak samo chętnie zagrałbym ekipą kilku osób ze skinami Pentakill, jeśli wyszedłby piąty (a tak, specjalnie dla takiej okazji bym kupił). Coś w tym dziwnego?

@OP: przykro mi, ale nie posiadam takich skinów, więc odpadam.

jeszcze gragas ma skina z mafi którego posiadam lecz nie jestem zainteresowany twoją propozycją

Gragas ma skina Vandal, który nie dawno wyszedł :)

Ty, nie chciałeś czasem mafia team'u, a nie vandal teamu? Bo teraz to już się pogubiłem, albo po prostu robisz offtop.

Nie, nie mam skina, a nawet gdybym miał, na pewno bym nie dołączył.

Posiadam skina ale nie zagram :) twitch useless ...

Ty, nie chciałeś czasem mafia team'u, a nie vandal teamu? Bo teraz to już się pogubiłem, albo po prostu robisz offtop.Nie, nie mam skina, a nawet gdybym miał, na pewno bym nie dołączył.

Przecież pisze w nazwie tematu Mafia Team tylko koleś wziął Vandal grubego za Mafie.. szkoda ze nie zagracie, bo sie tak sracie o tego normala...

Ja mam mafia miss fortune ale na eune ;/

Adażu Sammonęr ;x! Mam takie pytanie, czy ktoś ma skina Mafia Graves albo Mafia Miss Fortune na serwerze EU West? Ja mam Gangster Twitch, i chcialem zawsze zrobić jakis team ze skinów. Wiem, że 3 AD Carry to za duzo, ale to normal gejm;)

Jeżeli macie to sie umówimy i zagramy we 2 albo we 3. Mój nick na lolu to PolakMały98 - lame nick.