Macie lub proponujecie jakis build pod mage na dodatku wotlk pod fire, z summonem z lodu? Pozdrawiam
Mag fire z summonem
A na czo Ci taki build? :x
Lubie biegac z kims obok, a zwykle pety moga umrzec ? czy cos bo troche drogie no i jakby umarl to szkoda golda
To moze exp (podejrzewam że expisz) we froście? Nie pozwolisz przeciwnikowi dojść do siebie, a dmg nie odbiega od tego we fire
Ja bym zamiast takich kombinacji zaproponował, albo granie na Frost, albo granie Warlockiem. Ten zawsze ma peta przy sobie i też jest magiem Ewentualnie Hunter, bo też z petem zawsze biega.
Albo granie na legalnym serwerze i biegałbyś na stałe z elementalem.
No no, to sie dowiedzialem wlasnie czegos nowego... Bo za moich czasow blizz wypieral sie zawsze ze nie dadza fire ele magowi bo szaman juz ma
Fire nie ma summona i nie ma takiej możliwości ma go tylko i wyłącznie frost zależnie od dodatku od cata czy mopa bodajże na stałe wcześniej jako odpałka.
No wlasnie, wiec tez nie rozumiem gadania zeby grac na legalnym bo tam mozna biegac z elementalem . Tylko frost mage i dlatego przestalem grac w wowa - dawniej mozna bylo polaczyc kilka drzewek, a teraz nie i kazdy np fire mag jest taki sam xd
No wlasnie, wiec tez nie rozumiem gadania zeby grac na legalnym bo tam mozna biegac z elementalem . Tylko frost mage i dlatego przestalem grac w wowa - dawniej mozna bylo polaczyc kilka drzewek, a teraz nie i kazdy np fire mag jest taki sam
Łączyć pare drzewek? Daj spokój każdy wie, że i tak było tylko kilka sensownych buildów. Szło się głównie w jedno drzewko i uzupełniało się w innych jakimiś małymi procentami, czy to regeneracją many czy lekkim podbiciem %DMG. Reszta była bezsensu. Grało się albo frost albo fire. Fire zwykle był pod PvE. Potem nawet sensownie Arcane się dało grać. A zdaje się, ze od MoPa i Warlordsach Frost jest najlepszy.
Przecież na pvp istniał tylko jeden build na klasę , i jak go nie używałeś to byłeś kukiełką treningową na arenkachn. Teraz dużo się nie zmieniło , ale przynajmniej nikt nikogo nie oszukuje , że ma jakiś wielki wybór bo go nie było. Fire jest najciężej wyexpić na wodzie i dlatego najwięcej jest frostów bo mają dostęp do elementala. Fire na pve daje całkiem rade teraz , choć jak ktoś lvlował w froście to w nim zostawał z przywiązania, wiem bo sam tak miałem.
Dawniej widziałem instant pyro na pvp, gdzie szło się tylko pod cryta. Na arenkach jednego się wywalało z gry owieczką, drugiego partner trzymał w miarę z dala, castowałeś jednego i wypuszczałeś od razu drugiego. Dwa po wpadnięciu na twarz dawały mierne szanse na przeżycie, tym bardziej jak podeszły crity. No ale to stare czasy i był to ewenement.
Fire mag aktualnie jest genialny na multi target i na rajdach potrafi działać cuda o ile tylko jest więcej bossów, czy mobów na nim.
Co do buildu, to takiego nie ma, bo po dojściu do żywiołaka nie zostaje punktów na fire, które potrzebuje kilku wyższych skillów. Ogólnie będzie to takie nic, bo ani to frost, ani fire.
Macie lub proponujecie jakis build pod mage na dodatku wotlk pod fire, z summonem z lodu? Pozdrawiam