Magar Szuka

Pamietam każdego kto u nas był wiecej niz pare dni :P Więc ciebie tak^^
No spoko :D Wpadaj jak do siebie coś sie wymyśli :D

#Bump

Magar o której jutro grasz jeśli mogę wiedzieć ? Mniej więcej, bo nie potrzebuje dokładnej godziny.

U nas zawsze ktos jest ale ogolnie jak wracam z roboty a lud ze szkół i prac czyli 15+
Ja koncze o 16 i jestem z 15 po

W co gracie aktualnie ?

Mamy ludzi co graja w OSU w LoLa w Smite w planetside2 no w mase gier ogolnie otwarci na fajne tytuły jesteśmy

Aktualnie w nic nie gram, jakiś kryzys prawdopodobnie :-P, ale chętnie sobie bym pogadala :-)

Spoko wyśle ci info wpadaj tylko jak mowilem głownie po 16 zaczyna byc wiecej osob

Spoko zajęcia na uczelni mam do 16 :-P

Czarny humor i nietypowa miłość/braterstwo graczy jak śmiem twierdzić, brzmi jak coś dla mnie.

Podeślij tsa, z chęcią się dołączę do pogaduszek + jakieś granie :D

A spokooooo :D Zapraszam ^^
NIE UŻYWAM TSA zeby nie było wiec wieksozsc z was napisze w temacie ale i tak wywali na wejscie bo 5mb to tragedia do pobrania ;p No ale nieliczny przybędą ! :D

Można jakieś info do komunikatora? Chętnie bym pograł czy to w tere, czy w jakieś inne mmo tego typu.

W tere obecnie nie gramy ale szukam ludzi do grupy:)

Spoko jak wpadaja nowe osoby bo robi sie chaos i zamieszanie ;p a ostatnio doszło kilu obiecujących ludzi :D

Podbijam :D moze ktoś się zgłosi :)

Dobra :D mamy lato :D

Dawno nie było tu ruchu wiec odświeżam temat ^^

Nasza grupa szuka dalej przyjaznych i otwartych ludzi z spora ilością dystansu do siebie i innych ;p
Zapraszam wszystkich chętnych :D Prosze tylko o nie pisanie mi na PW jak nie jesteście chetni czy penwi ;p mam zawalona skrzynke tekstami typu "o spoko spoko fajnie sie zapowiada wieczorem wpadam"
a tak naprawde 7/10 takich os nawet nie wchodzi ;p

WITAM !!!
Zakładam ten temat w celu pozyskania nowych dusz !
Naszą grupe charakteryzuje spora "wolność" bo nie mamy określonych gier, w które wszyscy gramy.
Spotykamy sie na Tsie, głównie gadając wyzywając sie i smiejąc z nieludzkich rzeczy ;p

Grupa została założona z 9 lat temu i zajmowaliśmy sie rozgrywkami w FPSy... Zajmowaliśmy wiele miejsc w BF i CODy
Potem rozpadliśmy sie i z najbardziej lojalnych powstało "to coś" ;p Co jakis czas wpadaja nowe osoby część odpada po tyg część zostaje na lata

OBECNIE !!! po paru latach skład uległ zmianie i ciągle szukam nowych ^^ Zawsze co najmniej 1x w roku jest meeting ;p gdzieś sie zjeżdżamy itp (niekonieczny rzecz jasna ;p)
Od siebie oferujemy hmmm co my możemy ;p No na pewno nietypowe więzi ;D

Temat jest odświeżany często, bo ciężko o kogoś kto sie wpasuje w takie grono. Nie jesteśmy zamknięci.. ale no ;p Czarny humor i specyficzna "miłość" ;p czasami odstraszają ;pp
Grupe tworzy teraz z 12 os (sa inne ale sporadycznie wchodzą)

EDIT
Obecnie mamy TSa dołączyli do nas ludzie do CSa i Lola
Sam gram poki co w 4-6 w SMITE i mysle nad jakims mmo