Gramy na US po za tym mamy własny komunikator a po 3cie to MY szukamy lidz a nie pytamy czy ktoś chce nas przygarnąć
Magar Szuka
W ilu już gracie?
w tere? 3 osoby ale ja bym wolał grać w coś jak Mortal ;p albo DDo
Chętnie pogram w Tere z większą liczbą osób
No fakt duzo nas nie ma ale serio jeżeli chodzi o klimat na Voxie to jest super Nowi ludzie sa serio nieszablonowi ;pp
Przyjmę kontakt na priw
~BUMP
Szuka ktos grona do grania w gry ?
w jakie mmorpgi obecnie gracie ?
gramy w wiele gier ale grupa jest do towarzystwa nie kazdy gra w to samo
Podaj na pw napiar na ts'a to wpadne i pogadamy normalnie o wszystkim bo szukam jakiejś ekipy do pośmigania w mmorpg. I bardzo możliwe że będę miał ze sobą z jakieś 2-3 osoby może więcej:)
Wzywam dzielnych poszukiwaczy przygód !
Gramy obecnie od nowa (znowu) w Dungeons and dragons online chce ktoś sie przyłączyć do gry ? Albo zwyczajnie dołączyć do grupy
by mieć z kim pogadac pozartowac podczas grania ?
I to mi się podoba.Poprosze ts'a
Też z chęcią się przyłączę....Podajcie namiary na ts3 na priv^^
nie używamy tsa napisze ci pw
WIĘCEJ WA TU POTRZEEEBAAAAAAAAA
Szukamy ! Nie co jak co nie jest nas milion ;p Bo tak mniej wiecej 4/5 os które piszą o kontakt nawet sie nie pokazują ;p
Potem wpada z tej całej reszty lud wykrusza sie i zostają tylko nieliczni ;P
Wiec tak szukam ludzi dalej chce stworzyć gamingową rodzinke ! Lud lojalny pomocny i oddany sobie wzajemnie
Gdybys uzywal standardowego ts3 to ludzie z checia by sie pokazali. A uzywasz malo znany komunikator wiec teraz masz za swoje. Nie pisze tego aby ci dokuczyc czy cos, po prostu pisze jak jest. Po za tym wczesniej pisales ze to nie gaming, a luzna ekipa do pogadania itp a gry to dodatek tylko. Zdecyduj sie bo ludzie sa skolowani i pewnie tez to jest powodem braku frekwencji. Przez grube miesiace zwerbowales na bank z 30 osob moze wiecej i gdzie oni? Ja do D3 w 3 dni zwerbowalem na luzie 12 osob ktorej graja "z zyciem". Po prostu uzywamy ts3 i ludzie chetnie przychodza zagladanc i nawet zostaja. Przylacz sie do nas do novasociety i masz problem z frekwencja z glowy. Po co ciagle bumpowac posty? Chcesz rodziny gamingowej to sie zglos do nas. Duzo ciekawych klanow z jeszcze ciekawszymi grami. Zastanow, a nie od razu zbywaj. Pozdrawiam i co zlego to nie ja
nbo tak bo pobranie 5mb klienta voxa to taaaaka meka
Skoro taka osoba nie jest na tyle zmotywowana by dolaczyc zeby pobrac takie cos to po co mi taki "skoczek" ?
za reklame nova raport bo to nawet nie jest smieszne pawie paidverts.... gdzie tylko mozna czlonkowie wciskaja dolaczenie
Ja ostatnio nie mam z kim grać. Z chęcią poznałbym innych i razem pograł. Aktualnie to LoL i Dragon Nest, ale myślę o rozpoczęciu Mortala, ale samemu mi się nie chce. Prosiłbym o kontakt.
Info wysłane
Czekam na nowych ludzi w gruncie rzeczy nie jest u nas zle
Siema Magar tu Bunio jesli mnie pamiętasz z Voxa
Daj namiary jeszcze raz, już nie mam problemów z netem i będzie można coś pociupać, a nie jak wtedy z tym AA, że mnie wywalało i ch*j