Magar Szuka

Również prosiłbym o info na pw :)

Szukam dalej ludzi
Do mojego grona dołączyły 2 stałe osoby :) Co mnie dosyć cieszy, bo na aktywności mi zależy najbardziej

Ktoś chce dołączyć ?

zalezy w co gramy ?

My ? My nie gramy w nic razem. Grupa ludzi poznająca sie na komunikatorze. Myslimy zeby w cos pograc razem ale ogółem to siedzimy grając w różne gry i nabijając sie z siebie ;p Czy tam smiejac sie i opowiadajac głupie rzeczy ;p Irozmaicamy sobei czas w grach o tak ot nazwe ;p Lepiej sie gra majac z kim gadac

Cześć :). Także bym prosił o namiary na ów GV

Dodany :) kolejna osoba dołączyła do mojego grona :D Dawać dawać panowie !!! Jest sporo gier, ale po co grać samemu ?
Stworzyłem grupę mająca na celu urozmaicenie nudnych godzin grania, jest nas niewielu ale działa jak działać powinno.

Szukam więcej chętnych aktywnych osób

Jak miła atmosfera to moge dolączyć

Witam, można prosić namiary : )?

Wysłane :) Dawać dawać ! :D Jest nas coraz więcej :D

Cześć, mógłbyś wysłać mi na PW ile osób gra i w co najczęściej? Chętnie bym z wami pograł, ale uprzedzam że nie gram bardzo dużo.

Namiary Chcem xD Wydaje Sie Spoko Ekipka

Można namiary? W grupie zawsze raźniej.

Bump
Wpadajcie :)

,,lubie placki'' więc chyba mogę dołączyć?

Szukam dalej ludzi. Z góry wymagam SAMEJ aktywności, więc jak macie pisać "o daj namiary"i sie nie pokazywać, to po co piszecie ?
Komunikator to nie TS a GV(gamevox) z wielu powodów (między innymi GV jest w Cloudzie wiec nie ma opcji na DDoS)

Szukam, szukam dalej :D Ludzi chętnych do grania w społeczności graczy. Wiele os napisało, a przyszło hmm 10? z czego 4 zostały.

TO NIE PRO GAMMING Nie szukam ludzi to tej samej gry, czasami znajdziemy jakąś wspólną, ale nie zawsze.
Powtarzam... grupa ma na celu urozmaicenie rozgrywek. Lepiej mieć z kim pogadać/pośmiać się niż grać "samemu" (przynajmniej ja tak myślę)

A nie lepiej wyjsc z sasiadem na piwo? szukanie znajomych na forach to juz desperacja. Ludzie chca grac z toba a ty kazdego jednego opierdalasz ze nie szukasz ludzi do grania. Napisz w prost ze chcesz stworzyc multigaming bo cos takiego jak luzna ekipa do gawedzenia i "czasem" do pogrania nie istnieje. Ogolnie TS3 jest najlepszym komunikatorem, a jesli chodzi o GV jest tak malo popularny ze ludzie po prostu nie chca go uzywac z powodu nie wiedzy lub po prostu jest malo czytelny. Wiec gdybys napisal ze szukasz ludzi do np. pogrania w Archeage na stabilnym oplacanym ts3 ze wszytskimi zabespieczeniami od razu ja i wielu innych uzytkownikow by sie zglosilo. A tak wogole to gz bo zaraz 2k postow ! :) Pozdrawiam.

warn_ico.png
Warn za offtop. - Might

Mam stabilny oplacony i dobry GV i nie obchodzi mnie TS bo go miałem i wiecej miec nie będe.. Nikogo nie "opieprzam" naucz się czytac btw nie pamiętam żebyś u mnie był. Nie szukam "przyjaciół" a ludzi do grania -.-

Poproszę namiary. Czasem wpadnę.

daj namiary na pw

Pewnie że się piszę ! :)