Magar Szuka

Jezeli Arma3 to prosze o pv

Teraz w Arme nie gramy dalej sie piszesz?

Podaj namiary, pogram z wami w cokolwiek:)

tzn. pogadam haha

Dawaj namiary na PW :) Chętnie zobaczę atmosferę.

Info wysłane
Witam na pokładzie :D

Szukam dalej ludzi :D W załodze znalazło się 4ch nowych ludzi
Ktoś chętny ?

Namiary na ts'a poproszę!!

Nie używam TSa i szukam ludzi aktywnych. Wysłałem tyle PW dla "chętnych" i przychodzi co 3-4 os.

Więc szukam ludzi którym serio chce sie dołączyć do nas

Eloo, ja chętnie dołączę =o) moja ostatnia ekipa się rozsypała nie wiadomo gdzie i aktualnie od dłuższego czasu cierpię na brak towarzystwa.

W kupie raźniej. Prosiłbym namiary.

Info wysłałem :)

wysyłaj namiary chetnie dolacze ;p

Wysłane zapro czekam panowie :D

Jak jakieś fajne gierki, które pójdą na moim złomku (byle nie shootery) to ja się piszę! :D

Gramy w zasadzie w co sami chcemy ja ani nikt nie ustala "wspólnej" gry. Chodzi o siedzenie razem i towarzyszenie podczas grania.
Czy zagramy razem w cos to dodatek

Tak troszkę dziwnie :D Siedzicie i rozmawiacie o czym? xd Nie wyobrażam sobie sytuacji, gdzie każdy mówi na wspólnym kanale o innej grze w tym samym czasie. Dodatkowo jak większość np. tej gry nie zna xD

Siedzimy i gadamy o wszystkim ;p Nabijamy sie z siebie z rożnych linków. Jest wesoło ;P Lepiej sie nam gra tak, a jak ktos gra w coś wspólnie to jest jeszcze lepiej.

Zasada jest prosta w grupie robi sie raźniej wszystko, nawet cos indywidualnego. (grasz sam ale urozmaicasz nudny grind rozmową)

Jak można to prosiłbym o namiary na PW :P

Dobra, chętnie dołączę jednakże najpierw muszę znaleźć jakąś grę, która mnie wciągnie :/ Coś typu świat z anime Log Horizon xdd

Aura Kingdom ? Wysłałem info ale nie widze tych ludzi, musze pomyślec o jakiejś innej rekrutacji.