Mroczna brać nawołuje !
No to ten ;p Szukam ludzi jak już wiecie ;p
Póki są sloty szukam... Wiec zapraszam każdego gracza, który siedzi sam grając i nudząc sie ;p
Atmosfera bywa różna raz napięta jak baranie jaja, a nie raz cyrk wydaje sie byc miejscem nudnym i poważnym w porównaniu do nas ;p
Nie wymagam grania w te same gry, jedynie aktywności i otwartego umysłu ;P
Magar Szuka
I dystansu do siebie oraz tolerancji magarku Chociaż niektórym tego drugiego brakuje
To kwestia selekcji naturalnej ! WRAAAAHHH !!!! Słabi psychicznie polegną ;p
Nie no hmmm w sumie jakieś zaplecze by się przydało ;p wiec tak dystans wymagany
Disclaimer
(No brakuje ;p a szczególnie mnie )
Dlatego juz nie wchodze
Wybacz są zreczy których tolerować nie będę Bo nie musze
Ale spoko jak masz kierować coś do mnie pisz PW żeby nie robić offtopu
Grupka super ludzi z którymi można się pośmiać, pogadać no i oczywiście POGRAĆ.
`polecam kubol
Nie jest u na kolorowo i tęczowo ale tragicznie też nie ;p Jka ktoś ma dystans do siebie i ma niezłe poczucie humoru to sie wpasuje ;p
Siemka, też chetnie wbije podaj namiary jak mozesz
Od razu mówie ze nie każdy dostaje zapro. Wiem wiem wybredny ze mnie łach, ale musze wiedzieć kogo zapraszam
Duzo os prosi o zapro a potem nie przychodzą wiec zadaje pare pyt na PW najpierw
Od siebie powiem tyle, że moim zdaniem Magar to człowiek bez jajowy, zachowuje się jak kobieta i ta ich grupka "każdy robi co chce" nie ma raczej sensu. Jeśli ewentualnie chcesz się bronić / przechodzić do ofensywy wobec mnie to od razu mówię - mam to w d*pie, wyraziłem tylko swoje subiektywne zdanie.
~Leman
Jak najbardziej dziękuje za opinie Negatywna czy nie dont care ;p Grupa jaka jest taka jest, nie jest dla każdego fajna ;p Są zwolennicy i Przeciwnicy, ale opinia osoby która u nas nie była wydaje się być mało sensowna ;p
Ale wy się czepiacie.. siedzę od dwóch lat z tymi głupkami. Czasami bywały zgrzyty i kłótnie ale koniec końców zawsze się godzimy (btw. Magar to leszcz który zawsze puszcza focha pierwszy ). Ludzie którzy siedzą na GV są naprawdę w porządku, szczerze pogadają i dadzą jakiś temat do dyskusji (raczej kłótni bo zazwyczaj wtedy jest rozróba że czasem można paść ze śmiechu xD)
Jeśli człowiek ma zły humor i chce się pośmiać to naprawdę nie ma lepszego miejsca jak dla mnie
Tutaj każdy ma swoje zdanie i jest jaki jest i nie będzie się zmieniał dlatego że komuś coś nie pasuje, jak chcecie grupki tolerancyjnych i poważnych osób to tutaj tego nie otrzymacie. Tutaj siedzą ludzie którzy potrafią się pośmiać ale również wysłuchać i zrozumieć. Każdy gra w różne gry ale Magar (pleb
) i tak będzie namawiał do jednej gry wszystkich teraz jest to np. Archage
. Słuchanie ich gadania jest lepsze od nerdzenia i słuchania muzyki a wiem co mówię bo już ich trochę znam
Gracie jeszcze w Dragon Nesta? 15lvl Paladyn sie kłania.
Ja gram ale mam 46 a grać od tak niskiego lvla mi się nie chce xd
Dzieki za info Wobec tego poszukam innej ekipy.
Siedzę z nimi aż półtorej roku i NAWET widziałem się z niektórymi w "realu" co zwykle się nie zdarza. Jest śmiesznie pod warunkiem że ma się dystans do siebie i akceptuje się czarny humor. Przeważnie nie gramy razem lecz rozmawiamy ale jeśli już to nie ma zmiłuj i jest ostro. Przez cały czas jak tu siedzę w pamięć wryły mi się słowa kolegi Wescera "Nie ważne czy Cię gnębią w szkole, czy żona Cię nie kocha, tu przychodzisz i masz czuć się za***iscie i komfortowo". Pozdrawiam Treku
No No -.- Grupa jest jaka jest, tęczą na siebie nie rzygamy. Czasami bez spiny sie nie obejdzie tym bardziej jak ktoś sie nie zna a mówi ;p
Celem tematu nie jest stworzenie grupy 100 osobowej, a przyłączenie takich ludzi jak udało mi sie to zrobić ostatnio
Więc no SZUKAM Bo tak serio przechodzi pzrez nas masa ludzi mało kto zostaje na dłużej. Ci któży z nami siedzą raczej nie żałuja tego ;p
Edytowałem 1szy post i dalej szukam
Witam ja jestem chętny na jakieś granie w dragon nest ale na jakim ? EU czy SEA na EU mam 35 a na SEA 42 i 32
Na pw wysle ci info