Magar Szuka

Mroczna brać nawołuje !
No to ten ;p Szukam ludzi jak już wiecie ;p

Póki są sloty szukam... Wiec zapraszam każdego gracza, który siedzi sam grając i nudząc sie ;p
Atmosfera bywa różna raz napięta jak baranie jaja, a nie raz cyrk wydaje sie byc miejscem nudnym i poważnym w porównaniu do nas ;p

Nie wymagam grania w te same gry, jedynie aktywności i otwartego umysłu ;P

I dystansu do siebie oraz tolerancji magarku :3 Chociaż niektórym tego drugiego brakuje :)

To kwestia selekcji naturalnej ! WRAAAAHHH !!!! Słabi psychicznie polegną ;p
Nie no hmmm w sumie jakieś zaplecze by się przydało ;p wiec tak dystans wymagany :D

Disclaimer
(No brakuje ;p a szczególnie mnie )

Dlatego juz nie wchodze :3

Wybacz są zreczy których tolerować nie będę :) Bo nie musze :D
Ale spoko jak masz kierować coś do mnie pisz PW żeby nie robić offtopu :)

Grupka super ludzi z którymi można się pośmiać, pogadać no i oczywiście POGRAĆ.

`polecam kubol

Nie jest u na kolorowo i tęczowo ale tragicznie też nie ;p Jka ktoś ma dystans do siebie i ma niezłe poczucie humoru to sie wpasuje ;p

Siemka, też chetnie wbije podaj namiary jak mozesz ;)

Od razu mówie ze nie każdy dostaje zapro. Wiem wiem wybredny ze mnie łach, ale musze wiedzieć kogo zapraszam
Duzo os prosi o zapro a potem nie przychodzą wiec zadaje pare pyt na PW najpierw

Od siebie powiem tyle, że moim zdaniem Magar to człowiek bez jajowy, zachowuje się jak kobieta i ta ich grupka "każdy robi co chce" nie ma raczej sensu. Jeśli ewentualnie chcesz się bronić / przechodzić do ofensywy wobec mnie to od razu mówię - mam to w d*pie, wyraziłem tylko swoje subiektywne zdanie.

warn_ico.png
Offtop
~Leman

Jak najbardziej dziękuje za opinie :) Negatywna czy nie dont care ;p Grupa jaka jest taka jest, nie jest dla każdego fajna ;p Są zwolennicy i Przeciwnicy, ale opinia osoby która u nas nie była wydaje się być mało sensowna ;p

Ale wy się czepiacie.. siedzę od dwóch lat z tymi głupkami. Czasami bywały zgrzyty i kłótnie ale koniec końców zawsze się godzimy (btw. Magar to leszcz który zawsze puszcza focha pierwszy :3). Ludzie którzy siedzą na GV są naprawdę w porządku, szczerze pogadają i dadzą jakiś temat do dyskusji (raczej kłótni bo zazwyczaj wtedy jest rozróba że czasem można paść ze śmiechu xD) :3 Jeśli człowiek ma zły humor i chce się pośmiać to naprawdę nie ma lepszego miejsca jak dla mnie :D Tutaj każdy ma swoje zdanie i jest jaki jest i nie będzie się zmieniał dlatego że komuś coś nie pasuje, jak chcecie grupki tolerancyjnych i poważnych osób to tutaj tego nie otrzymacie. Tutaj siedzą ludzie którzy potrafią się pośmiać ale również wysłuchać i zrozumieć. Każdy gra w różne gry ale Magar (pleb <3) i tak będzie namawiał do jednej gry wszystkich teraz jest to np. Archage :D. Słuchanie ich gadania jest lepsze od nerdzenia i słuchania muzyki a wiem co mówię bo już ich trochę znam :D

Gracie jeszcze w Dragon Nesta? 15lvl Paladyn sie kłania.

Ja gram ale mam 46 a grać od tak niskiego lvla mi się nie chce xd

Dzieki za info :) Wobec tego poszukam innej ekipy.

Siedzę z nimi aż półtorej roku i NAWET widziałem się z niektórymi w "realu" co zwykle się nie zdarza. Jest śmiesznie pod warunkiem że ma się dystans do siebie i akceptuje się czarny humor. Przeważnie nie gramy razem lecz rozmawiamy ale jeśli już to nie ma zmiłuj i jest ostro. Przez cały czas jak tu siedzę w pamięć wryły mi się słowa kolegi Wescera "Nie ważne czy Cię gnębią w szkole, czy żona Cię nie kocha, tu przychodzisz i masz czuć się za***iscie i komfortowo". Pozdrawiam Treku :)

No No -.- Grupa jest jaka jest, tęczą na siebie nie rzygamy. Czasami bez spiny sie nie obejdzie tym bardziej jak ktoś sie nie zna a mówi ;p

Celem tematu nie jest stworzenie grupy 100 osobowej, a przyłączenie takich ludzi jak udało mi sie to zrobić ostatnio :D
Więc no SZUKAM :D Bo tak serio przechodzi pzrez nas masa ludzi mało kto zostaje na dłużej. Ci któży z nami siedzą raczej nie żałuja tego ;p

Edytowałem 1szy post i dalej szukam :D

Witam ja jestem chętny na jakieś granie w dragon nest ale na jakim ? EU czy SEA na EU mam 35 a na SEA 42 i 32

Na pw wysle ci info