Obecnie dochodzi jeszcze
-Aura Kingdom
Zapraszam chętnych i ZDECYDOWANYCH ;p Irytuje wysyłanie info dla ludzi którzy chcą ale ich nie ma
Magar Szuka
Irytuje wysyłanie info dla ludzi którzy chcą ale ich nie ma
Jest na to sposób. Zamknij temat
Jest na to inny sposón nie jesteś pewien albo zainteresowany to nie pisz ?
Odświeżam
Szukam dalej ludzi Im więcej tym lepiej
Raźniej grać w cokolwiek
Jesteś zainteresowany ? PISZ
Polecam i zapraszam, gada się z tymi wariatami super, nawet jak nie ma się ochoty grać to pogadać zawsze Zapraszamy, ale trzeba uzbroić się w dystans do siebie i przyodziać cierpliwość
Pozdrawiam
Dzieki za dobre słowo. Nie każdy pasuje ale ci co zostają raczej nie narzekają ;p I niby sie przychodzi "pograć w DDO" czy coś a potem z 2 tyg robia sie 2 lata ;p
Ilu was tam jest?
Hey Magar. Ja wrócę jak tylko będę miał nowy komputer, wtedy zawsze będzie można w coś razem pograć, bo na obecnym kompie to trochę ciężko.
O Szymku no no Spoko czekamy !
Ilu nas jest hmmm
Skład liczy teraz
ok 12-14 os aktywnych a tak to z hmm 30-/+ . Aktywnych tak ze sa dzien w dzien to jest z 6
Ale no np taki pasterz doszedł do nas hmm tydzien ?No coś ok tyg temu i jest praktycznie cały czas z nami ;p
W jakie gry gracie?
Tak naprawdę to każdy gra w to co chce, to jest tylko tak żeby sobie pogadać, a jak się znajdą osoby do tej samej gry to dobrze.
Ktoś z was gra w PoE >?
W PoE nie gramy aczkolwiek graliśmy. Tak jak mówi szymek gramy w mase gier mało kiedy razem (ostatnio nawet częściej bo znalazłem fajne tytuły) Celem grupy jest społeczność
każdy z nas na czyms sie zna... pomagamy sobie, gadamy o wszystkim. Czasami jest śmiesznie czasami nie ;p
Odświeżam !
Dwie nowe dusze zasiliły nasza armie
Więcej chętnych ?
Gracie w jakieś moba lub fpsy? Jakie?
Gramy w gupiego lola ;p
A z fps totak
Planetside 2
CS go
i heroes and generals (ale teraz malo)
Da ktos namiar na pw
Namiar leci Każdy ma szanse ;p ale nie każdy przeżyje ! Muahahahaha ;p
Aktualnie w raz z paroma osobami z naszej grupy zaczęliśmy przygodę z terą, jeżeli są jacyś entuzjaści tego mmo to zapraszamy, zapewniam, że będziecie się dobrze bawić
Skoro gracie w Tere to moze chcielibyscie dolaczyc do mojej gildii, oraz do spolecznosci Novasociety? Serwer Killian PVP EU. Za duzo na forum robi sie podgrupek, a brakuje jednej wlkiej spojnej ekipy ktora podbije serwer. Zainteresowani? Prosze o PW.