Magia czy falsz

jak on to zrobił ?

Według mnie jest to fake ;)

Po prostu w niektórych miejscach jest jakaś szyba

Na pewno, Szyba jak nic.

To jednak jego widzowie to tez oszusci sa.

Dlaczego takie tricki nie są robione na plaży (publicznej) tylko na prywatnych posesjach ;)

Magic. Nie szyba :3

http://www.youtube.com/watch?v=ebNJj9YpSMw

W jednym z zachodnich programów telewizyjnych pewien magik pokazał jak się wykonuje taki trik.

W skrócie: pod powierznią wody znajduje się wytrzymała szyba, kamerę ustawia się pod takim kątem by nie było widać krawędzi i odbicia światła, ludzie w basenie muszą pływać POD szybą by sprawiać wrażenie że magik chodzi po wodzie. Koniec.

Potęga umysłu.

Nie tylko Ciebie to zastanawiało... Jak zobaczyłem to w discovery chanel to również oniemiałem O.o

2;44

Za kolesiem wychyla się plexi.

Madżik !

to jest powłoka szklana przecież Criss sam kiedyś o tym mówił w jakimś tam wywiadzie.

Nie tylko Ciebie to zastanawiało... Jak zobaczyłem to w discovery chanel to również oniemiałem O.o[media=]

On musi gromadzic jakos energie z calego ciala w samych stopach,i skupiona w 1 miejscu ta eneria trzyma go na wodzie.

On musi gromadzic jakos energie z calego ciala w samych stopach,i skupiona w 1 miejscu ta eneria trzyma go na wodzie.

To jest Czakra jak w Naruto ;D

To jest Czakra jak w Naruto ;D

Po prostu Bankaia odpalił i tyle :P

A ten pierwszy filmik, to nie żaden fake, to po prostu Jezus, weźcie myślcie troche, lulz...

No właśnie ten 1 to jezus a drugi poprostu włączył ulti

No to Boże zgłoś naruszenie praw autorskich. Ktoś kiepsko plagiatuje Jezusa.

A jeśli już koniecznie w to chcecie wierzyć - o ile mi wiadomo, by człowiek się "przeszedł" po wodzie musiałby się przespacerować z prędkością 80km/h. Przy odrobinie szczęścia facet by nie dostał zadyszki, gdyby to było nieco bardziej real.

Jeśli ktoś ma jakieś sensowne sugestie - niech je poda. Ciekaw jestem, co to rzeczywiście jest ;]

@up Bo odpalę mu ulti Fizzem i pozamiatane :D

jak on to zrobił ?