Magic World Online (MWO)

POLECAM!! Nowa gra MMO – Magic World Online. Jest teraz w 2 fazie Beta. Nie będzie wipow, tzn. ze postac która będziesz gral w becie, nie zostanie usunieta po tym jak gra wejdzie w swoja ostateczna faze. MWO jest na razie zupelnie darmowa, po skonczeniu bety będzie miala wewnetrzny Mall System.

ADRES: http://mwo.enjoymmo.com/

GAMEPLAY:

+Free Your Hands+

Gry MMO bezskutecznie walcza z plaga boterow. Magic World Online w tym zakresiu jest rewolucyjny, bo oferuje wbudowanego BOTa z niemalze wszystkimi opcjami. Teraz wszyscy maja rowne szanse.

BOT daje ci mozliwosc grania w inne gry czy robienia czegokolwiek innego podczas gdy twoja postac bawi się w najlepsze :P

To czego BOT za ciebie nie zrobi – nie zrobi za ciebie Questow i nie poradzi sobie z Bossami. W tym miejscu będziesz musial radzic sobie sam.

+House System+

Gra daje mozliwosc zaprojektowania I wybudowania wlasnego domu. Wynajecia pokojowek, zakup umeblowania itp. Itd. Dodatkowo Gildie mogą budowac palace, dajace bonusy ich czlonkom, w zaleznosc co w palacu jest zaimplementowane.

+State War+

W grze masz do wyboru 2 frakcje (Empire oraz Dynasty) które nieustanie walcza ze soba o teren. Raz w tygodniu odbywa się parugodzinna bitwa, ktorej zwycieska strona otrzymaje cenne przedmioty. Dodatkowo mozliwosc zakupienia przez frakcje machin wojennych.

+Video Chat+

Zastanawiales sie kiedys kim jest ten czlowiek z którym spedzasz dlugie godziny w grze? Teraz masz szanse się przekonac.

Magic World Online (MWO) ma wbudowany Video Chat System dzieki czemu gameplay staje się bardzie realny.

+Dodatkowe mozliwosci MWO+

- kilkanascie rodzajow Mountow

- ciekawe sciezki rozwoju postaci

- Growing Weapons (specjalna bron która rosnie razem z toba)

- 7 skilli pobocznych (tj. kowalstwo, alchemia itp.)

- itp. Itd.

http://mwo.enjoymmo.com/

Prezentuje się bardzo ładnie i z chęcią w to pogram. Jak wygląda kwestia płatności (konta premium czy coś a'la item mall)?

Ach, zawiodłem się... spodziewałem się 3D a tu 2D :(

ja bardzo lubię 2D...

czy będzie darmowa?

bo nie rozumiem wytłumaczenia o płatności..

Gra bedzie generalnie darmowa. Jest Sklepik gdzie mozesz za RL kase kupowac specjalne przedmioty, ale jest to rzecz dobrowolna i nie niezbedna do normalnego grania. Wszystko mozna zdobyc grindujac.

Chciałbym się dowidzieć jak wybudować swój dom i o co chodzi konkretnie w tej grze...

:?:

Moim zdaniem gra jest super ale szkoda że 2d

tylko żeby była darmowa

twórcy poczęstawali nas pysznościami a na deser jakiś kit 2d

ale mi to pasuje lubie wszystkie gry mmo 2d i3d

[ Dodano: 2008-05-24, 09:45 ]

sory za double posta ale jak klikam edycja to mnie wywala mniejasza z tym

niemoge zrobić accountu w tej grze niech ktoś kto grał/gra napisze jak

lub mi zrobi ale da swój accont

POLECAM!! Nowa gra MMO – Magic World Online. Jest teraz w 2 fazie Beta. Nie będzie wipow, tzn. ze postac która będziesz gral w becie, nie zostanie usunieta po tym jak gra wejdzie w swoja ostateczna faze. MWO jest na razie zupelnie darmowa, po skonczeniu bety będzie miala wewnetrzny Mall System.

ADRES: http://mwo.enjoymmo.com/

GAMEPLAY:

+Free Your Hands+

Gry MMO bezskutecznie walcza z plaga boterow. Magic World Online w tym zakresiu jest rewolucyjny, bo oferuje wbudowanego BOTa z niemalze wszystkimi opcjami. Teraz wszyscy maja rowne szanse.

BOT daje ci mozliwosc grania w inne gry czy robienia czegokolwiek innego podczas gdy twoja postac bawi się w najlepsze :P

To czego BOT za ciebie nie zrobi – nie zrobi za ciebie Questow i nie poradzi sobie z Bossami. W tym miejscu będziesz musial radzic sobie sam.

+House System+

Gra daje mozliwosc zaprojektowania I wybudowania wlasnego domu. Wynajecia pokojowek, zakup umeblowania itp. Itd. Dodatkowo Gildie mogą budowac palace, dajace bonusy ich czlonkom, w zaleznosc co w palacu jest zaimplementowane.

+State War+

W grze masz do wyboru 2 frakcje (Empire oraz Dynasty) które nieustanie walcza ze soba o teren. Raz w tygodniu odbywa się parugodzinna bitwa, ktorej zwycieska strona otrzymaje cenne przedmioty. Dodatkowo mozliwosc zakupienia przez frakcje machin wojennych.

+Video Chat+

Zastanawiales sie kiedys kim jest ten czlowiek z którym spedzasz dlugie godziny w grze? Teraz masz szanse się przekonac.

Magic World Online (MWO) ma wbudowany Video Chat System dzieki czemu gameplay staje się bardzie realny.

+Dodatkowe mozliwosci MWO+

- kilkanascie rodzajow Mountow

- ciekawe sciezki rozwoju postaci

- Growing Weapons (specjalna bron która rosnie razem z toba)

- 7 skilli pobocznych (tj. kowalstwo, alchemia itp.)

- itp. Itd.

http://mwo.enjoymmo.com/