Magicka: Wizard Wars key

Witam witam xd

Gdy dziś sprawdzałem pocztę zobaczyłem e-maila o zaginionym kodzie dla przyjaciela do gry więc postanowiłem się nim podzielić bo osobiście mi nie jest potrzebny.

Łapcie kto pierwszy ten lepszy mam nadzieje że komuś się przyda i mam nadzieje że kod działa xD

MNP28-8J2EY-5TZD6

Dzięki,działa

K0CTG-3J4FH-VZL7I

To ja też się podzielę;)

Dziękuję Bozydar, ja przygarnąłem :)

Jak by ktoś jeszcze miał, to proszę o wiadomość na PW

Jezeli ktos ma 2 zbedne klucze lub tez 1 chetnie przyjme. Prosze wysylac klucze na PW. Z gory dzieki

Również bardzo bym prosił, PW.

Miłego dnia :)

Dołączę się i ja do próśb ;)

Ja również bym prosił.

Jakby co to też posiadam Klucz do Alphy, fajnie by było jakby ktoś się wymienił kluczyk za kluczyk do jakiejś gry , ale jak się żadna oferta do jakieś konkretnej gry po tych samych kosztach (Magicka Wizard Wars 13 Euro na Steamie) jestem skłony oddać za free bo żaden z moich znajomych nie jest zainteresowany. Wiadomości na PW

9XBV4-AIJFB-3LCFI Tutaj mój kod . Jak ktoś chce niech bierze. Gierka jest mega

Już niestety wykorzystany :/ Ma ktoś jeszcze kluczyk na zbyciu?

Jakby komuś został to chętnie wykorzystam pisać na PW albo na puma2265@gmail.com

Powtarzam swoja prosbe. Chetnie przyjme klucz do tej gry. Z gory dziekuje i pozdrawiam. Prosze o wyslanie klucza na PW :)

wyśle ktoś kluczyk? Ja mogę dać do stalker czyste niebo

Jak ktoś by jeszcze miał klucz chętnie przyjmę proszę na pw :)

Również z chęcią przyjmę kluczyk jeśli ma ktoś na zbyciu :)

Chętnie przyjmę kluczyk od jakiegoś dobrego użytkownika na pm.

Witam witam xd

Gdy dziś sprawdzałem pocztę zobaczyłem e-maila o zaginionym kodzie dla przyjaciela do gry więc postanowiłem się nim podzielić bo osobiście mi nie jest potrzebny.

Łapcie kto pierwszy ten lepszy mam nadzieje że komuś się przyda i mam nadzieje że kod działa xD

MNP28-8J2EY-5TZD6