Magiczna ekipa do gry

witam, szukam magicznej ekipy do gry do grania od 0 po stronie eylos.

tak z 5 osób i jazda, server, który mi się wydaje ok - Spatalos

Wymagania

dużo czasu na granię! wstawanie o 5 rano i granie do 10 nie powinno sprawiać nikomu problemu.. tak samo jak raz na jakiś czas zrobienie nocki :D

ma być no-lifowo ale bez podjaru, fajnie zawsze jest gonić się wzajemnie z lvl przynajmniej dla mnie ^_^

Chętni pisać w temacie ;)

pomyliles gry , ze to tak ujme :) lvl wbija sie no-life w kilka dni max a pozniej juz tylko i wylacznie farma jednych i tych samych instancji , ah - wiekszosc z nich robisz w okolo godzine-30min max :) wiec do no life Aion napewno sie nie nadaje lepiej sprobujcie rifta gdzie macie open pvp i instancje bez CD w AIonie mozesz robic zawyczaj 1 raz dziennie inste :)

Jaki jest sposób na wbicie tak szybko max lvl'a grając 3 dni doszedłem ledwo do 35.

Szczerze mówiąc to nawet bym sobie pograł z kimś w jakąś gierę.

Niestety warunki nie pozwalają na robienie nocek, ale od 9-10 do 22 jestem prawie zawsze :)

Z tym wbijaniem lvl pewnie chodzi o to, że sa czasem takie eventy jak +50% XP lub nawet więcej przez kilka dni i wtedy rzeczywiście postać idzie jak burza.

Co do tego, co robi się później, to nieco grindu na początku jest, na przykład by mieć AP można robić:

- Tdred: 3 razy dziennie

- Satra

- Eso, najlepiej 2-3 osoby

- Gelk/Ingi: o określonych godzinach można farmić strażników przeciwnej frakcji, wypadają Ancient Crowns

- Słynne Eye PvP, można ścigać asmo/ely cały dzień jak i grindzić mobki za kluczami (pewnie jakieś 0.1% szansy)

- Siege

PvE już mniej, bo jest kilks instancji. To wszystko jednak odnosi się do 3.9. Nie znam za dobrze co jest w 4.0.

Choć jak już mamy ten cały słynny full AP set, zabiliśmy Tiamata, to rzeczywiście gra przestaje zajmować sporo czasu. Pozostaje levelowanie profesji i farmienie niskopoziomowych instancji by sobie domek udekorować.

Niestety dla mnie nie te czasy, by tak grać. Obecnie na tygodniu coś od 17:30 do 1:00 mogę, bo praca i tak dalej.

w 2 dni bez problemu obecnie mozna wbic lvl 30+-potem questy questy questy na szybkiego do 37-instancje solo co chwile dobijamy na questach/instach 45 i lecimy na abyss w prawy rog na wyspe :) gorne abyss tam mamy fajny quescik , ktory daje bodajze okolo !!!!! 3mln expa co 5 MIN !!!!!! lub jakos tak nie wiem ile dokladnie ale na tym quescie (o ile znajdziemy towarzyszy by tam polatac jest to quest , ktory robimy w full pt najszybciej idzie-wazna rzecz , quest robi sie na forcie wiec fort musi byc albo baluarow albo ely(gorzej bo jezeli beda srednio poexpimy chociaz teraz watpie czy ktos tam na jakims servie sie zapuszcza w ogole) - dobilem tam w 2-3dni 45-60 :) i jak dla mnie nie ma szybszego sposobu na wyexpienie sie do maxa .

Dokladnie jest to quest na ASTERI na lewo od fortu kolo wiezyczki stoja npc :) jest to quest powtarzalny 200 razy albo 300 - taki sam znajduje sie na roah .

Co do zaczynanaia teraz ...nie wiem po co to robicie - opcja ze dogonicie kiedys ludzi , ktorzy graja od pcozatku nexusa /anuharta,,,,nie wspominajac o spalatosie - jest to praktycznie nie wykonalne , gdyz zajmie to bardzo bardzo dlugi czas

Dzisiaj na Tiamacie lvl 1-22 w jakieś 7-9h, Kapciem (znaczy się Klerykiem), który do demonów prędkości expienia nie należy, a i ja na czas nie expiłem. Gunnerem, albo czymś innym z dobrym dmg expi się jeszcze szybciej ^^. Od 25 lvl'u do tak 35 jest z górki, potem się zobaczy, ale z instancjami problemu nie powinno być w końcu kapeć ^^, a po 40 lvl klerykiem można mordować błyskawicznie elity kilka lvl+ (ich nazwy nie pamiętam ://). Kiedyś było gorzej, teraz szybciej leci się z lvl'ami.

witam, szukam magicznej ekipy do gry do grania od 0 po stronie eylos.

tak z 5 osób i jazda, server, który mi się wydaje ok - Spatalos

Wymagania

dużo czasu na granię! wstawanie o 5 rano i granie do 10 nie powinno sprawiać nikomu problemu.. tak samo jak raz na jakiś czas zrobienie nocki :D

ma być no-lifowo ale bez podjaru, fajnie zawsze jest gonić się wzajemnie z lvl przynajmniej dla mnie ^_^

Chętni pisać w temacie ;)