Mianowicie kiedy sie skonczy maintance? Ciesze sie ze dostane 350 RP. ; d
Maintance Server 14/04
Maitence ma się skończyć o 18:46 ale nie wiadomo bo miał się już kończyć o 17:30.Ogólnie ciągle mają jakieś problemy z testami.Jednak opłaca się być cierpliwym bo może to naprawić wiele błędów.Ja tam RP nawet nie chce tzn.wezmę ale nie wiem po co mi.Może kupie jakąś skórkę dla Kassadina ale to tyle
Ja już trace cierpliwość, przychodze ze szkoły chce se wieczorkiem pograć a tu co?? OFFLINE i tak cały tydzień praktycznie.Szczerze to juz bym wolał jak by dali 10k IP
A kiedy on to trzeba bedzie Brandona sciagnac?
A kiedy on to trzeba bedzie Brandona sciagnac?
Tak będzie trzeba i jeszcze czekać bo pewnie na serwa się nie wejdzie bo będzie 9000+ osób wbijać.
Jak dadzą RP za free to im wybaczam
Już zaczyna mnie ten serwer EU powoli denerwować, w sumie to nie pamiętam już kiedy ostatnio normalnie mogłem pograc w LoL'a...a te 350 RP to niech se w..........wsadzą.
nie kolejki podobno juz naprawili... i nie trzeba bedzie czekac godzine żeby wejść chyba
Cóż za zbieg okoliczności akurat przeczytałem wypowiedź Misiaela a na zegarku wybiła 18:46
juz 19 i nic
Zapraszam na US. Zdecydowanie bardziej stabilny serwer.
SERWER DZIAŁA, możecie wbijać!
i branda nie ma :s czy tylko ja mam takie cus te koleczka sie kreca i patcha nie ma :f
Nie no mi się update robi normalnie, jednak mam problem z prędkością bo spada z 500kb/s do 1kb/s więc trochę lipa. MissFortune jaki masz nick w grze ?
Furiousa, prosze pomoz mi u mnie nie moze polazczyc z serwerem connection (koleczko sie kreci w kolko)
Miałem przed chwilą ten sam problem wyłącz i włacz gre aż do skutku. Jeżeli to nie pomoże zresetuj kompa/internet.
mi zrobił się update normalnie ale musiałem czekać 5min bo kolejka;/
Nic nie pomaga...
Eh ja też mam problemy z tym cholernym updatem...normalnie szlag trafia jak widzę takie coś =.=