Majn Kraft ;D

Co wy widzicie w Minecrafcie? .. Według mnie jest bardzo monotonna .. Co w niej takiego jest fajnego ? Powie mi ktoś ? ;d

Może to, że razem ze znajomymi robisz " Co ci się żywnie podoba ". A co widzisz w Naruto?

Minecraft jest jak kartka papieru na której możesz narysować co chcesz i jak chcesz.

Monotonia? Może czasem, ale jeśli masz dużą wyobraźnie, możliwości to można się świetnie bawić, a jak dojdą kumple to jest niezły "fun fun fun".

Minecraft to gra która bardzo pobudza wyobraznie,budujesz epickie budowle,oraz przeżywasz ciekawe przygody w jaskiniach.

Minecraft to pusta kartka i zestaw kredek, ogród i paczka nasion, niezapisana książka i pióro, płótno i paleta farb, pudło z klockami, to program do przelewania wyobraźni na monitor. A dla niektórych: sens życia.

(...). A dla niektórych: sens życia.

Dopieprzyłeś do pieca :D. No ale co racja to racja. Możliwości jest od cholery. Jak nie umiesz rysować, a masz przestrzenną wyobraźnie, to wciąga na wiele godzin.

Minecraft jest jak kartka papieru na której możesz narysować co chcesz i jak chcesz. by Maqes

Najlepsze okreslenie Minecrafta jakie kiedykolwiek slyszalem, i w rzeczy samej tak jest! Minecraft jest gra w ktorej jedynym ograniczeniem jest nasza wlasna wyobraznia, WSZYSTKO w tej grze zalezy od spolecznosci, od ludzi ktorzy w nia graja, ludzie ktorzy maja bardzo ograniczona wyobraznie nigdy nie znajda w tej grze nic sensownego, nie zarzucam tego oczywiscie autorowi tematu ale do MC trzeba czegos wiecej, pewnej glebi, umiejetnosci dostrzegania czegos czego inni nie widza, spojrzcie na youtube ile jest budynkow ktore wygladaja IDENTYCZNIE jak budowle ktore faktycznie istnieja, badz istnieja w filmach - Bialy Dom , Minas Thirith , Plac Czerwony wraz z Zamkiem, czy nawet nasz zwykly Palac Kultury i Nauki - wymienilem budynki ktore kazdy o nich slyszal tak zeby sobie mogl skojarzyc a jest tego niewyobrazalna ilosc juz w tym momencie, pytanie co bedzie za rok ? za dwa ? Czy ludzka wyobraznia ma jakies granice?

Budujesz co chcesz, a ciekawość zależy od twojej kreatywności.

Dzięki za odpowiedzi .. zachęciliście mnie ;p Pobrałem , pograłem , zostałem :P Gra jest bardzo fajna ;]

@EDIT

Da się co zrobić , żeby nie było lagów na single ? ;d Bo są okropne .. ;/

Temat został zamknięty. Powód: Zamyakm temat, z racji takiej że zaraz wybuchną wielkie wojny. Autorowi radzę nie zakładać takich tematów.

Co wy widzicie w Minecrafcie? .. Według mnie jest bardzo monotonna .. Co w niej takiego jest fajnego ? Powie mi ktoś ? ;d