Witajcie w kolejnym poradniku na moim kanale, dziś przygotowałem dla was podstawowy poradnik z łowienia rybek Zapraszam!
Witajcie w kolejnym poradniku na moim kanale, dziś przygotowałem dla was podstawowy poradnik z łowienia rybek Zapraszam!
Siema, wszystko jasno wyjaśnione, dobra robota.
Zrobiłbyś jakiś poradnik jak zdobyć, crafcić jakieś ciekawe bronie i armory?
Dzięki! Nie specjalnie za craftem przepadam, ale pomyślę o tym, być może w przyszłości
Czekam na część dla zaawansowanych
W ogóle jak ktoś z Was ma pytania, albo pomysły odnośnie następnych poradników, to możecie pisać wszystko do @Mako.
Cześć! Dziś dla odmiany poradnik skierowany dla osób chcących rozpocząć grę w Black Desert, lub tych co grają dość krótko i nie wszystkie podstawowe rzeczy są dla nich jasne Miłego oglądania!
Cześć, dziś przybliżę temat node'ów, zapraszam!
Hej! Dzisiaj mam dla was poradnik w temacie bossów/scrolli czyli generalnie pokaże wam łatwy sposób na blackstony
Hej, dziś troszkę w temacie biżuterii
Świetny poradnik!
Siema! Dziś przed wami poradnik w którym objaśnię krok po kroku jak zrobic upgrade EQ, wiele osób o to pytało, więc w końcu postanowiłem to nagrać Nie wiesz jak zrobić niebieską Yurie? Zatem zapraszam do oglądania! ;D
Siemano, dziś 2 słowa w temacie kolorowania naszego ekwipunku, miłego!
Kilka rad w kwestii expienia
Dziś kilka słów o petach
troszkę w temacie AFK
Siemano, dziś coś dla grających Valkirią, w materiale omówię wam swój build, przykładowe kombosy, oraz zaprezentuję to wszystko na arenie, zapraszam!