Mała drużyna do Neverwinter Online

Siemanko, już kilka osób pisało o tym ale ja postanowiłem zrobić o tym temat, szukam osób które chcą razem popykać o 18.00 w powyższy tytuł. Sprawdzimy grę a potem może przerodzimy się w stały skład i stworzymy jedną z pierwszych polskich gildii, co wy na to? Dajcie do siebie kontakt niżej a się ugadamy.

Moje gg: 23083927

Moje skype: morqfc

Jestem dopiero na etapie patchowania. Jeśli mój nick nie będzie zajęty to będę się nazywał : Czader

Wszelkie komunikatory głosowe dostępne :)

Ja bym z chęcią popykał ale niestety kiedy próbuje się zalogować to wyskakuje że błędne passy... Już 3 konta zrobilem i dalej to samo

chetnie ale mindflyer nie drgaon , pozniej i tak wszystkie zostana polaczon w 1

Ok. Ja już zrobiłem postać na Mindflyer. Te kolejki będą przez cały okres OBT? Czy są takie na razie ze względu na wczorajsze otwarcie ?

wina wczorajszego otwarcia, jak ludzie się znudzą grą wejdziesz bez problemu

Ok dzięki za odp. A więc trzeba się uzbroić w cierpliwość :/

EDIT: Można grać. Jakby co chwilowo mam 6 lvl nick : Czader

ja też chętnie zagram tylko czekam aż się zpatchuje ; /

Czyli jednak :) Zapraszam na Mindflayer do gildii Steel and Magic : http://www.steelandmagic.pl/

Ja bym z chęcią popykał ale niestety kiedy próbuje się zalogować to wyskakuje że błędne passy... Już 3 konta zrobilem i dalej to samo

Madinus jeśli masz w emailu kropke(przed gmail) to wpisz adres bez tej kropki przyklad

never.winter@gmail.com

prawidłowo

neverwinter@gmail.com

Pisałem do supportu bo również nie mogłem się zalogować, odpisali że jest problem z rozpoznaniem kropki w emailach i należy wpisywać bez kropki ;)

Siemanko, już kilka osób pisało o tym ale ja postanowiłem zrobić o tym temat, szukam osób które chcą razem popykać o 18.00 w powyższy tytuł. Sprawdzimy grę a potem może przerodzimy się w stały skład i stworzymy jedną z pierwszych polskich gildii, co wy na to? Dajcie do siebie kontakt niżej a się ugadamy.

Moje gg: 23083927

Moje skype: morqfc