Mała ekipa @ NWO

Hejka :)

Jako że przez ten weekend mamy CBW gry Neverwinter Online, to "wziąłem" sobie troszeczkę wolnego, tak aby móc pograć. Tak więc (pewnie zostanę zjechany, bo to tylko cbt, wszystko zostanie usunięte itp.) poszukuję małej grupki osób (tak do pięciu), które byłyby w stanie zarwać nockę z piątku na sobotę, i pograć razem przez cały weekend, oczywiście sprawdzając bugi, a nie czerpiąc zabawę z rozrywki. :P TS oczywiście jest, wszystkie przygotowania niezbędne do zarwania nocki są, teraz tylko czekać na Was :)

Btw. Proszę o tylko dojrzałe osoby, oraz takie które w 100% są pewne na nockę.

Kontakt: PW lub GG: 160959.

Dziękuję i pozdrawiam. :)

Podaj namiary ts na pm , na 80% będę grać jako stary gracz bg/bg2/nwn/ nie mogę sobie tego odpuścić ;)

witam i pisze się

Ale musze pobrać, zaczne jutro

Moge zagrać TS3 serwer jest na 14 osób.

Zmiana planów.

Kto chce niech wbija na ts:

t9.svoice.pl:8595

Niestety, do dyspozycji mamy tylko 14 slotów ;)

Hejka :)

Jako że przez ten weekend mamy CBW gry Neverwinter Online, to "wziąłem" sobie troszeczkę wolnego, tak aby móc pograć. Tak więc (pewnie zostanę zjechany, bo to tylko cbt, wszystko zostanie usunięte itp.) poszukuję małej grupki osób (tak do pięciu), które byłyby w stanie zarwać nockę z piątku na sobotę, i pograć razem przez cały weekend, oczywiście sprawdzając bugi, a nie czerpiąc zabawę z rozrywki. :P TS oczywiście jest, wszystkie przygotowania niezbędne do zarwania nocki są, teraz tylko czekać na Was :)

Btw. Proszę o tylko dojrzałe osoby, oraz takie które w 100% są pewne na nockę.

Kontakt: PW lub GG: 160959.

Dziękuję i pozdrawiam. :)