Mała grupka :)

Witam serdecznie.

Już od kilku miesięcy próbuję stworzyć sobie grupę graczy a'la e-znajomych, którzy będą pocinać w jedną grę. Chce by jej członkowie mieli powyżej 17 lat, powód jest jasny. Mikrofon wymagany, będziemy prowadzić rozmowy na tsie jak to na lepsze party wygląda. Nie będę się dużo rozpisywał, poszukuje gdzies 4-5 osób do wspólnej gry. Jeśli wszystko pójdzie gładko to i klan/gildia na pewno się pojawi. Nie toleruje ludzi, którzy sobie odpuszczą po 2 dniach, nie traćmy czasu ! Pisz do mnie jeśli chcesz a nie na 3 wieczory.

Rozmowy zostaną przeprowadzone o godzinie 16:30

S3.Glosownia.pl:9997 pokój mejni room pw: pcw

Propozycje w co możemy pocisnąć:

- Cabal

- Forsaken World

- BOI/WOI

- MU Online

- Guild Wars

- Silkroad [tutaj mocno party], preferuje.

+ ew. wasze propozycje, odpadają dungeonówki typu Vindictus czy C9.

Od każdego członka wymagana jest chociaż minimalna wiedza dot. gier mmorpg

KONTAKT gg: 13748401

Pozdrawiam

m.

Ja mógł bym pograć w Silkroad

Widzę że ktoś ma bardzo podobny gust do mojego(jeżeli chodzi o gry mmo). W moim wypadku odpada Guild Wars, BOI , Mu ( za dużo już w to grałem).

W resztę z chęcią z ogarniętą grupom zagram, jeszcze dodam że możemy pograć w 12sky2, shayia i oczywiście w Rohan.

Chętnie w MU pogram, dużo grałem więc dość spora widza o grze.

Myslę że mógłbym z wami zagrać myślę że w SRO [ale będę grał 2 raz w grę więc jej nie ogarniam], albo Cabal [większość ogarniam ^^]

Także chętnie pograłbym w Mu Online. :)

Najbardziej by mi pasowało GW,mam podstawową wersję+Eye of the North,właśnie instaluję więc jeśli odnajdę login i hasło możemy pograć:)

Chetnie pogram w zorganizowanej grupie, nie porobowalem zadnej z powyzszych gier. Nie jestem nolifem ale jesli spelniam wymagania to czekam na info.

ps. guild wars I czy II?

Myslę że mógłbym z wami zagrać myślę że w SRO [ale będę grał 2 raz w grę więc jej nie ogarniam], albo Cabal [większość ogarniam ^^]
Ja z tych gier nic nie ogarniam ale dla mnie bez różnicy wszystkie są ok :D

Rozmowy zostaną przeprowadzone o godzinie 16:30

S3.Glosownia.pl:9997 pokój mejni room pw: pcw

Chętnie z wami zagram w Silkroad.

PS: tylko nie Silkroad-r :P

PS2: mam tylko 15 lat , czy jest to jakiś problem?

Chętnie z wami zagram w Silkroad.PS: tylko nie Silkroad-r PS2: mam tylko 15 lat , czy jest to jakiś problem?

Rozmowa odbędzie się na kanale ts3 (wyżej podałem) o godzinie 16:30. Tam będziecie mogli pytać - wszystko ustalimy. Zainteresowanych serdecznie zapraszam ! :)

Ja niestety nie dam rady, mam spory problem z mikro...

Mikrofon to kwestia kilku złotych :)

wiem wiem niestety praca, ale jesli by wam to nie przeszkadzalo, osobiscie poradze se bez mikro, to napiszcie w co gracie, tez moze zagram ^^

Wybraliśmy WoW'a

Global?

To ja odpadam, nie lubię WoWa

Wow na prywatnym serwerze http://sunwell.pl, zapraszamy wszystkich !

Jak priv to odpadam,chyba że to TBC wtedy jestę skłonny zagrać,.