Mała ilość fps <WoW>

Witam. Przejdę od razu do rzeczy. Tak jak w temacie mam małą ilość fps nawet na średnich detalach, gdzie jakieś 2-3 miesiące temu grałem na maksymalnych i nawet na największych i najdziwniejszych instancjach/raidach miałem po 40-50 fps. Teraz na tych samych mam po 20 maksymalnie.. Specyfikacje komputera:

- Windows 7 ulti

- procesor AMD FX(mt)-6300 Six-core 3.5 GHz

- RAM 12gb

- 64 bit system

- 750 gb dysk (na partycji na której siedzi wow jest sporo miejsca jeszcze, ok 250gb)

Nie wiem na czym polega problem, a jak wiadomo, tym co grają w wowa szczególnie, mała ilość fps = mała ilość DPS.

PS. Kilka dni temu wymieniłem monitor na większy (LED 24cale)

YY polecam napisać jaką masz kartę graficzną ;)

Ahh! zapomniałem xD

NVIADIA GeForce GTX 560

zobacz jaka rozdzielczość masz ustawiona bo może masz większą niż przedtem i masz mniej FPS

Witam. Przejdę od razu do rzeczy. Tak jak w temacie mam małą ilość fps nawet na średnich detalach, gdzie jakieś 2-3 miesiące temu grałem na maksymalnych i nawet na największych i najdziwniejszych instancjach/raidach miałem po 40-50 fps. Teraz na tych samych mam po 20 maksymalnie.. Specyfikacje komputera:

- Windows 7 ulti

- procesor AMD FX(mt)-6300 Six-core 3.5 GHz

- RAM 12gb

- 64 bit system

- 750 gb dysk (na partycji na której siedzi wow jest sporo miejsca jeszcze, ok 250gb)

Nie wiem na czym polega problem, a jak wiadomo, tym co grają w wowa szczególnie, mała ilość fps = mała ilość DPS.

PS. Kilka dni temu wymieniłem monitor na większy (LED 24cale)