Hmmm za niedługo kończą mi się kolokwia, i mam takie małe pytanko. Jaka rasa najlepsza dla rogue w Alli, zawsze grałem palladynem/humanem a teraz warto by było popróbować innych klas. Jeżeli uważacie że jest lepsza klasa niż rogue, możecie napisać jaka i dlaczego. Proszę o wypowiedzi dłuższe niż 1 zdanie, i jeżeli można nie piszcie o rasach które wyszły po dodatku lich kinga.
Mała pomoc
Dla mnie rasa nie ma znaczenia graj która ci się podoba , ja ze swej strony polecam :
-Warrior Klasa świetnie się sprawdza na PVP oraz PVE ( jak dla mnie opcja TANK ). Szkoda że w Ally poniewaz Human nie wygląda za dobrze( moja opinia) , z Hordy polecił bym ci Taurena oraz Trolla( dla mnie świetnie wygląda)
-Hunter Klasa marzenie jeśli ogarniesz ja na PVP bardzo ciężko cie zabić , PVE równiez genialne tak jak wcześniej jeśli ogarniasz robisz potężny DPS
-Prist Dla mnie najlepsza klasa PVP Shadow pięknie śię ubija na BG nabsów dotami ^^, PVE ( akurat w mym przypadku był to Holy)
Te klasy ja ci moge polecić co do rogala nie był dla mnie klasa która lubiłem grać więc nie pomogę.
Jeżeli uważacie że jest lepsza klasa niż rogue
Nie ma czegoś takiego jak klasa lepsza niż rogue. Każda jest w czymś lepsza od innej. Najbardziej pasującymi rasami do tej klasy w Ally są ludzie i nocne elfy. Ludzie mają bonusy do broni, conce elfy ze względu na bonus "Quickness". Jeśli typowo PvP to krasnolud byłby niegłupi, choć nie wiem czy jest to przydatne, ze względu na "Stoneform". Zwykle te "raciale" nie robią zbyt dużej różnicy, więc sugerowałbym się raczej tym, która Ci się bardziej podoba z wyglądu, czy historii.
Gnomy i Nocne Elfy.
Elfy mają racial, który może przy okazji zdjąć z nich target, a gnomy są bardzo małe i mimo prawdopodobnego tagowania klawiszem (tab najczęściej) i tak bardzo ciężko go zauważyć i obczaić z której strony cię kopie w tłumie ;]
Hmmm za niedługo kończą mi się kolokwia, i mam takie małe pytanko. Jaka rasa najlepsza dla rogue w Alli, zawsze grałem palladynem/humanem a teraz warto by było popróbować innych klas. Jeżeli uważacie że jest lepsza klasa niż rogue, możecie napisać jaka i dlaczego. Proszę o wypowiedzi dłuższe niż 1 zdanie, i jeżeli można nie piszcie o rasach które wyszły po dodatku lich kinga.