Mala prosbs

Witam

Otoz dzisiaj mnie zaciekawilo czemu mam 6 punktow zagrozen skoro jestem bardzo prawilna osoba i postanowilem zaglebic sie w szczegoly moich wybrykow :(.
Dostalem 4 pkt zagrozen za to: http://mmorpg.org.pl/forum/topic/58293-zgas-poprzednika/#entry428199 . Zgaduje ze byl to jakas pomylka ze strony Umbry i zadam wywalenia go z administracji,spalenia jego zwlok a na koniec chce zebyscie wiedzieli ze jestem urazony i prosze was o hate'owanie wyzej wymienionej osoby tak samo jak guru. Oczywiscie tylko nasmiewam sie z podobnych tematow i prosze o zdjecie ze mnie tej kary albo o jakies sensowne wytlumaczenie :). Z gory dzieki.

Prawilna osoba właśnie powinna się cieszyć z tych punktów przykładowo ja mam 10 i jestem z tego dumny.

Dlaczego masz za nic? dlatego, że to jedyne forum na świecie, gdzie moderatorzy nie mogą sami decydować o tym czy ktoś zasługuje na taki punkcik :) oni mają ustalone w regulaminie za co mają banicje przylepić i się do tego bardzo dokładnie stosują... tak przynajmniej mi odpisali... :D
Radzę unikać takich internetowych bandytów jak :

-Leman

-NorthenStar

a crracked i Salek dawali mi do tej pory uzasadnione banicje więc ich nie trzeba się bać jak się jest prawilnym

Pozdrawiam serdecznie Owce

4.2. Wypowiedzi zawierające słowa powszechnie uważane za obraźliwe będą usuwane, a ich autorzy nagradzani ostrzeżeniami.

Tyle samo punktów karnych otrzymały pozostałe osoby, które udzielały się w tym temacie. Nie wszystkim wpisywałem się do posta, jednak na sam koniec tematu(ostatni post) przedstawiłem swoje stanowisko. Ilość punktów jest predefiniowana przez automat.

Emm znam regulamin ale czy nie wlasnie o to chodzilo w tym temacie? jak dla mnie nikt nie powinien dostac punktow udzielajac sie w w/w poscie. Szczegolnie, ze osoba ktora "obrazilem" teoretycznie sama wyrazila na to zgode piszac taki a nie inny tekst :3.

Ten temat nie bez powodu wylądował w koszu, był niestosowny.

Temat byl nie stosowny ale nikt z administracji nie wypowiedzial sie poprostu temat sobie zyl a bez uprzedniego ostrzezenia czy jakiegokolwiek dzialania w te strone wszyscy dostali warny o,o. Ostatnio widzialem taki profesjonalizm grajac w cs:go na silver1, dziekuje za rozpatrzenie tematu i prosze o zamkniecie ;].

Ponieważ chcieli zwiększyć żniwo.

ja myślę, że umbra potrzebuje psychologa (uważam, że nie jest to obraza a tylko własna opinia a jak obraza to wybaczcie:( to tylko moje przemyślenie)

Może przedstawie swoje stanowisko jaśniej, żeby nie było wątpliwości co do kierunku moich działań.

Nie znosze chamstwa w jego czystej postaci. Uważam, że usunięcie tematu i nadanie uczestnikom tamtej infantylnej dyskusji było poniekąd konieczne. Gdy wracam myślami do tamtej dyskusji, to wciąż nie jestem w stanie uwierzyć, że ktoś mógł wpaść na taki durny pomysł. Nie wiem skąd również oburzenie zamknięciem i warnami skoro prawie wszyscy złamali tam regulamin? Uważacie, że tego typu tematy powinny zostać i być pielęgnowane? Potrafilibyście zrobić coś podobnego na żywo, po prostu zebrać się w pare osób i ni stąd, ni zowąd zacząć rzucać w siebie wyzwiskami, tak zupełnie bez powodu? Zgadza się, to jest Internet ale fakt ten nie usprawiedliwa takich zachowań. Grono moderatorskie stara się wam zapewnić miejsce do dyskusji na poziomie, z możliwością swobodnej wypowiedzi bez czucia się zaszczutym słownie, przez innego użytkownika.

@Detal, dziękuję być może skorzystam i ten poczciwy człowiek wytłumaczy mi co ze mną jest nie w porządku.

@Owca, o warnie jesteś powiadamiany automatycznie przez forum i to zaraz po nadaniu, a nie po miesiącu. Jeśli miałeś jakieś wątpliwości z zasadnością ostrzeżenia, to wystarczyło napisać do mnie wiadomość, ostatecznie do głównego moderatora.

Witam

Otoz dzisiaj mnie zaciekawilo czemu mam 6 punktow zagrozen skoro jestem bardzo prawilna osoba i postanowilem zaglebic sie w szczegoly moich wybrykow :(.
Dostalem 4 pkt zagrozen za to: http://mmorpg.org.pl/forum/topic/58293-zgas-poprzednika/#entry428199 . Zgaduje ze byl to jakas pomylka ze strony Umbry i zadam wywalenia go z administracji,spalenia jego zwlok a na koniec chce zebyscie wiedzieli ze jestem urazony i prosze was o hate'owanie wyzej wymienionej osoby tak samo jak guru. Oczywiscie tylko nasmiewam sie z podobnych tematow i prosze o zdjecie ze mnie tej kary albo o jakies sensowne wytlumaczenie :). Z gory dzieki.