Małe problemy z grami

Otóż zakupiłem Risk of rain po prawie 1 godzinnych namowach kolegi o kupno.Okej mam tylko jak chcemy pograć razem to nie możemy bo nie wiem jak bo za każdym razem wyskakuje nam error,próbowaliśmy prze grę i prze chamachi.A drugi to jak zmienić w tej grze rozdzielczość bo mam strasznie dużą i i wszystko nachodzi na siebie prawie.

A i coś poza RoR otóż od pewnego czasu romawiając z kimś prze skype mam ogromne skoki pingu wie ktoś czym jest to spowodowane?

Moment, muszę to przetworzyć i przerobić na moją wersję.

Otóż po niemalże jednogodzinnej namowie kolegi zakupiłeś grę Risk of Rain. Nie możecie pograć razem bo wyskakuje wam pewien błąd (obu na raz?) którego nazwy i treści nikt nie zna, a my mamy się nie tylko domyślić jak ten się zwie, ale i jak go można ominąć/naprawić, tak? Okej. Jak zmienić w grze rozdzielczość. Hm... W opcjach, pliku konfiguracyjnym (takim dziwnym z zazwyczaj rozszerzeniem .xml)? Ale czekaj to chyba przy małej rozdzielczości wszystko na siebie nachodzi, jest co ciekawe dziwnie duże i rozpikselowane?
Rozmawiając przez Skype masz skoki pingu. Tylko podczas gadania przez Skype? Jak grasz nic się nie dzieje itd.?

Niestety podając tak małą ilość informacji, nikt nie będzie ci wstanie pomóc. Nawet ja : )

Ten bład wyskakuje mi albo jemu,jak ja hostuje to jego jak chcę dołączyć wywala lub na odwrót.Z tą rozdzielczością nie wiem co jest bo jak grałem na piracie to było okej a teraz kupione się pieprzy.W opcjach jest coś takiego jak Scale i ja mam to 2 lub 1 a kolega ma 3 i nie wiem o co co chodzi.A z tymi skokami pingu jest kompletnie coś nie tak bo jak gadam prze skype to są większe niżeli przez TS,Nie pamiętam dokładnie ale chyba zaczeło się to od LOLa.

Otóż zakupiłem Risk of rain po prawie 1 godzinnych namowach kolegi o kupno.Okej mam tylko jak chcemy pograć razem to nie możemy bo nie wiem jak bo za każdym razem wyskakuje nam error,próbowaliśmy prze grę i prze chamachi.A drugi to jak zmienić w tej grze rozdzielczość bo mam strasznie dużą i i wszystko nachodzi na siebie prawie.

A i coś poza RoR otóż od pewnego czasu romawiając z kimś prze skype mam ogromne skoki pingu wie ktoś czym jest to spowodowane?