Małe pytanko

Otóż chciałem rozpocząć swoją przygodę w Azeroth, dobiłem tam na starterze ten dwudziesty, wiem gdzie kupie battle chest'a. Pytanie brzmi następująco. jeśli będę chciał zostać przy grze dłuzej gdzie kupić prepaid'y?

Prepaid'y można kupić w sklepach stacjonarnych tj. empik lub przez internet z różnych źródeł. Battlechest jednak daje Ci możliwość zdobycia max 60 lvl, aby móc grać w pełną wersję gry musisz wykupić 3 jej części- wotlk,cataclysm i mop - łącznie ~220 zł zależy gdzie kupisz, no i oczywiscie abonament ~80 zł/2mc

Battlechest zawiera dodatki do cata. Czyli brakuje juz tylko pandari. Prepaid kupujesz np. na keyach odpowiedni do wersji posiadanej czyli raczej na pewno eu. Czyli chest ~40zl i panda ~60. Lekka roznica od wyliczen pana wyzej :blink: no i abonament niestety obecnie to 90 zl.

90zł za 2 miesiące. Jest możliwość RAF, czyli ktoś kto ma juz konto przyjmuje Cie jako przyjaciela i płacisz ok.20zł za miesiąc. Coś w ten deseń

Chodziło mi to to. Gdzie znajdę je najtaniej?

Po pierwsze RAFy już nie działają tak jak napisał Drakean. Po drugie najtaniej pre-paida znajdziesz na takich stronach jak keye.pl i fabrykakluczy.pl. Jest to 90 zł/miesiąc. WoWa proponuję kupić na fabrycekluczy.pl. Za 110zł masz battlechesta razem z MoPem.

Jest jeszcze taka sprawa, że jestem takim tradycjonalistą, iż naprawdę lubię kolekcjonować pudełka, a wszystkie od Blizz'a świetnie się prezentują na półce. W Saturnie widziałem BC za 50-60 zł, wiec tam się najpierw udam.

4funty ~20zł battlechest na ebay.co.uk

pandy 45zł allegro

=65zł (w tym 37dni gry)

instrukcja: http://mmorpg.org.pl/forum/topic/59991-poczatek-gry/#entry442872

85zł prep na 60dni na allegro

PS: Pudełka są dostępne na allegro za kilka zł

http://allegro.pl/world-of-warcraft-klucze-i-edycje-pudelkowe-82481?change_view=1&order=p&price_to=20&price_enabled=1

Jakieś aukcje internetowe: allegro / ebay - wersja elektroniczna, tam najtaniej kupisz takie rzeczy.

Jeśli chodzi o pudełeczko to może jakiś lokalny sklep z grami ? może tam będą mieli po taniości, a jak nie to sieciówki - MediaMarkt, Saturn.

@Nivis

Nie widzę ani battlechest'a w tej cenie na ebay (oczywiście z działającym keyem), ani MoP'a za 45zł na allegro (jest jedna aukcja, gdzie trzeba pudełko zakupić, więc dochodzi koszt przesyłki 15zł).

Jakbyś mógł to podrzuć linki tutaj albo PW, skoro znalazłeś :)

Nieważne, hajsu już nie mam, bo musiałem zmienić grafę. Temat do zamknięcia.

Otóż chciałem rozpocząć swoją przygodę w Azeroth, dobiłem tam na starterze ten dwudziesty, wiem gdzie kupie battle chest'a. Pytanie brzmi następująco. jeśli będę chciał zostać przy grze dłuzej gdzie kupić prepaid'y?