Otóż chciałem rozpocząć swoją przygodę w Azeroth, dobiłem tam na starterze ten dwudziesty, wiem gdzie kupie battle chest'a. Pytanie brzmi następująco. jeśli będę chciał zostać przy grze dłuzej gdzie kupić prepaid'y?
Małe pytanko
Prepaid'y można kupić w sklepach stacjonarnych tj. empik lub przez internet z różnych źródeł. Battlechest jednak daje Ci możliwość zdobycia max 60 lvl, aby móc grać w pełną wersję gry musisz wykupić 3 jej części- wotlk,cataclysm i mop - łącznie ~220 zł zależy gdzie kupisz, no i oczywiscie abonament ~80 zł/2mc
Battlechest zawiera dodatki do cata. Czyli brakuje juz tylko pandari. Prepaid kupujesz np. na keyach odpowiedni do wersji posiadanej czyli raczej na pewno eu. Czyli chest ~40zl i panda ~60. Lekka roznica od wyliczen pana wyzej no i abonament niestety obecnie to 90 zl.
90zł za 2 miesiące. Jest możliwość RAF, czyli ktoś kto ma juz konto przyjmuje Cie jako przyjaciela i płacisz ok.20zł za miesiąc. Coś w ten deseń
Chodziło mi to to. Gdzie znajdę je najtaniej?
Po pierwsze RAFy już nie działają tak jak napisał Drakean. Po drugie najtaniej pre-paida znajdziesz na takich stronach jak keye.pl i fabrykakluczy.pl. Jest to 90 zł/miesiąc. WoWa proponuję kupić na fabrycekluczy.pl. Za 110zł masz battlechesta razem z MoPem.
Jest jeszcze taka sprawa, że jestem takim tradycjonalistą, iż naprawdę lubię kolekcjonować pudełka, a wszystkie od Blizz'a świetnie się prezentują na półce. W Saturnie widziałem BC za 50-60 zł, wiec tam się najpierw udam.
4funty ~20zł battlechest na ebay.co.uk
pandy 45zł allegro
=65zł (w tym 37dni gry)
instrukcja: http://mmorpg.org.pl/forum/topic/59991-poczatek-gry/#entry442872
85zł prep na 60dni na allegro
PS: Pudełka są dostępne na allegro za kilka zł
Jakieś aukcje internetowe: allegro / ebay - wersja elektroniczna, tam najtaniej kupisz takie rzeczy.
Jeśli chodzi o pudełeczko to może jakiś lokalny sklep z grami ? może tam będą mieli po taniości, a jak nie to sieciówki - MediaMarkt, Saturn.
@Nivis
Nie widzę ani battlechest'a w tej cenie na ebay (oczywiście z działającym keyem), ani MoP'a za 45zł na allegro (jest jedna aukcja, gdzie trzeba pudełko zakupić, więc dochodzi koszt przesyłki 15zł).
Jakbyś mógł to podrzuć linki tutaj albo PW, skoro znalazłeś
Nieważne, hajsu już nie mam, bo musiałem zmienić grafę. Temat do zamknięcia.
Otóż chciałem rozpocząć swoją przygodę w Azeroth, dobiłem tam na starterze ten dwudziesty, wiem gdzie kupie battle chest'a. Pytanie brzmi następująco. jeśli będę chciał zostać przy grze dłuzej gdzie kupić prepaid'y?