Mało czasu a PoE?

Witam

mam takie pytanie

chciałbym pograć w jakiegoś H&S ,a że z takich gier znam tylko PoE to mam kilka pytań

1. Czy osoba z małym zasobem czasu ma czego szukać w tej grze ? czy raczej sie nie opłaca ?

2. czy gra solo jest realna ? tzn czy samemu możemy coś osiągnąć ? bo jak oglądałem filmiki na YT to każdy w party biegał

PoE jest juz sporo rozwiniete i caly czas idzie do przodu. Ja odradzam bo tylko sie bedziesz denerwowal, ze caly czas czegos niewiesz.

Gra wrecz wymaga typem swojej rozgrywki by troch przy niej posiedziec. Mniej czasochlonne jest chyba Diablo 3 i latwe w opanowaniu.

Ja to tak widze i pozdrawiam!

Grać można, ale poe to grindownik więc wymaga sporo czasu żeby coś osiągnąć.
Z graniem solo też nie ma problemu, ja gram przeważnie solo i idzie mi bardzo dobrze.

Zależy to głównie od Twojego charakteru, jeśli chcesz grać tylko i wyłącznie dla własnej rozrywki, a nie dla innych, żeby szpanować jakim jesteś super koksem, to PoE powinno Ci odpowiadać, a jeżeli jednak okaże się, że masz za mało czasu na gre w PoE i Cie ona nie satysfakcjonuje, to możesz pójść do D3.

PoE jest darmowe, więc nic nie tracisz próbując swoich sił, mnie uniwersum Wreclast zauroczyło i nadal tam siedzę na przemian z Sanktuarium (D3) ^^.

a możecie jeszcze jakieś gry H&S polecić ? diablo jest b2p , aw ciemno bez przetestowania raczej nie kupie

w diablo 3 mozesz zagrac za darmo ( caly pierwszy akt ) i to ci starczy.

Tak diablo będzie odpowiednie, ewentualnie torchlight 2 tyle, że jeśli nastawiasz się na multi to na początek skombinuj ekipę, z randomami nie pograsz zbytnio.

Obecnie na rynku HnS wiodą prym Torchlight 2, Diablo 3 i PoE... ewentualnie Drakensang online, ale od samego początku dużo ludzi narzekało że to p2w, więc raczej bym odradzał... ze starszych gier pozostaje

Titan Quest

Sacred 1 i 2 - 3 proponuje od razu wyrzucić z listy ...

Diablo 1 + Helfire i 2 + LoD

Torchlight 1

Shadow Flare (bardzo stare, ale miło się gra)

Legend hand of god

Space Hack

Frater

Fate

Loki

Seria Divine Divinity, ten ostatni (grzech pierworodny) jest grą turową, ale mimo wszystko jest cudne ^^.

1 część i Beyond Divnity jak najbardziej, na zimowe, długie wieczory fajnie się siedzi w tamtym uniwersum :)

dużo jest HnS i tak naprawde bardzo mało je różni...

Aha, No i Grimdawn, który jest troche młodszy od PoE, silnik bardzo podobny do Titan Questa (jeżeli nie ten sam) ale także przyjemny :)

@Down

Fakt :) zapomniałem jeszcze o Van Helsingu ^^

I Wanhelsing 1 i 2

ja gram tak co 3 dzień godzinke czasem dwie i starcza ale nawet jak bym grał mniej to nie widzę problemu... chyba że chcesz być niewiadomo jakim koksem albo masz tylko 15 minut na gre... jednak potrzeba minimalnie te 30 min żeby sb pograc ;)
gram solo ale z chęcią bym grał z kimś tylko włąśnie problem z tym, że żadko gram :/
w każdym razie ja gram niezaczęsto i daje radę, czerpie sporą przyjemność z gry ;)

Witam

mam takie pytanie

chciałbym pograć w jakiegoś H&S ,a że z takich gier znam tylko PoE to mam kilka pytań

1. Czy osoba z małym zasobem czasu ma czego szukać w tej grze ? czy raczej sie nie opłaca ?

2. czy gra solo jest realna ? tzn czy samemu możemy coś osiągnąć ? bo jak oglądałem filmiki na YT to każdy w party biegał