Mało fpsów = lagi

Cześć. Jakoś od miesiąca w 5v5 moje fpsy wynoszą 5 - 8 po 5 - 10min. gry. W 3v3 mam tylko 14 - 20 fps po 1 grze ( pierwsza gra jest ok ). Wszystko powyłączane, używam game boostera. Jeszcze miesiąc temu wszystko było ok, a miałem na High, wszystko włączone ( cienie ). Teraz wszystko na Low, cienie off, a fps tyle samo. : < Co robić ?

Podczas gry spróbuj włączyć alt+ctrl+delete -> procesy i wyłącz LoLClient, potrafi zjadać z 50% CPU, a jego wyłączenie nie wpływa na rozgrywkę (oprócz zmniejszenia lagów oczywiście:P). Jedynie po zakończonym meczu musisz od nowa włączyć LoLa.

Podczas gry spróbuj włączyć alt+ctrl+delete -> procesy i wyłącz LoLClient, potrafi zjadać z 50% CPU, a jego wyłączenie nie wpływa na rozgrywkę (oprócz zmniejszenia lagów oczywiście:P). Jedynie po zakończonym meczu musisz od nowa włączyć LoLa.

A czy zobaczę to okno po meczu ? Gdzie pisze ile dostałem XP i IP ?

Uaktualnij sterowniki, przeczyść kompa, przeskanuj go.

Nie zobaczysz tego okna niestety :| Ale wg mnie bezlagowa gra jest tego warta:D

I zauważyłem, że czym więcej gier rozegrałeś, tym więcej % CPU zjada właśnie LoLClient.

Nie zobaczysz tego okna niestety :| Ale wg mnie bezlagowa gra jest tego warta:DI zauważyłem, że czym więcej gier rozegrałeś, tym więcej % CPU zjada właśnie LoLClient.

No.. widać różnicę. Grałem na Very Low, teraz gram na Low a fpsów mam po 15 - 20 i chodzi płynnie. Dzięki Saffaz.

Avitus - właśnie skanuję :D

Temat close.

Jeszcze mozesz sciagnac AceClinet LOL zwieksza fpsy (jest tylko w jezyku angielskim)

Wyłącz też całkiem cienie! Bo na low cienie są bardzo brzydkie, już lepiej bez nich i mieć więcej fps, niż z nimi.

Wyłącz też całkiem cienie! Bo na low cienie są bardzo brzydkie, już lepiej bez nich i mieć więcej fps, niż z nimi.

Ktoś tu nie czytał pierwszego postu ^^

Po co przeciagacie temat ? Napisal Close to close -.-

mod_ico.png
Na następny raz użyj opcji "Zgłoś" zamiast pisać nic nie wnoszący post. Następnym razem będzie warn. - Kubox

Pamiętajcie o DERAGMENTACJI, to naprawde pomaga ;)

Cześć. Jakoś od miesiąca w 5v5 moje fpsy wynoszą 5 - 8 po 5 - 10min. gry. W 3v3 mam tylko 14 - 20 fps po 1 grze ( pierwsza gra jest ok ). Wszystko powyłączane, używam game boostera. Jeszcze miesiąc temu wszystko było ok, a miałem na High, wszystko włączone ( cienie ). Teraz wszystko na Low, cienie off, a fps tyle samo. : < Co robić ?