Mało ludzi

Witam!

Gram w TERE na steam, ta od enmasse. Gram na serwerze Celestial Hills - Roleplay, jednak nie odczuwam tutaj żadnej ingerencji Polaków w grze. Mam lvl 42 i ani jednego rodaka.

Jestem w stanie przejść na inny serwer i zacząć od nowa, jednak potrzebowałbym zgranej paczki ludzi , tzw. gildii :)
Czy istnieje jakaś możliwość przeniesienia postaci na inny serwer?

Czekam na odpowiedzi i sugestie. Pozdrawiam ! :)

Podpisuje się pod temat, też szukam kogoś do grania na NA, 17 lv priest na servie PVP

Może zbierzmy grupkę ludzi, ustalmy wspólny serwer i zacznijmy grać? :)

Jestem za ;) zacznę też od nowa, będzie więcej zabawy grając razem od początku

Ja gram od niedawna mam 57 lvl ++ Jak nadgonicie to chętnie pośmigam na insty jakieś. Nick Conus. Na serwerze MT Mout Tyrans cos w tym stylu ;)

Jak wrócę z pracy to podam steam adres. Dodamy sie i ustalimy na ts wszystko. Moze jeszcze ktoś chętny na wspolne granie na MT?

A czy przypadkiem nie ma blocka na TERA NA Steam? O_O

Wiele ludzi szybko rezygnuje z TERA, ze względu na to że gra wymaga sporego nakładu czasu, umiejętności oraz samozaparcia.

TERA na steam to to samo co enmasse. Ja gram normalnie przez steam. Moze i rezygnują , ale ja chce stworzyć grupę ludzi którzy pograja dluzej niż miesiąc. Jest jakoś możliwość przeniesienia postaci na inny serwer?

nick losscontrol serwer MT (PVP)

Ogólnie jest blokada na steam na NA, ale Ci co ściągnęli przed blokadą mogą grać bez problemu, ja mam normalnie ze stronki ściągnięte

Kappa tera to dobra gra naprawdę ale ma community z kapelusza :( a fajnie się grało szkoda że 99℅ solo

O 17 moze później troszke wystawie steam adres i pododajemy sie. Ogólnie gram gunnerem ale chciałbym zacząć priestem albo sorcem.

http://steamcommunity.com/profiles/76561198168279335/

ja gram na NA 1 server PVE , SOM POLACY :lol:

Jakąś gildia konkretna czy cos ?

Serwer US czy EU bardziej sie oplaca grać bo wszystkie tematy, ktore znalazlem to przedawnione.

Jak grałem na EU to bardzo szybko skończyłem :( , od 2 dni gram na NA :o i jest super :lol: , Mam już 30 lvl B) , martwi mnie jedynie długie czekanie na Dungi -_-
Nie mam żadnego problemu z pingiem , lagami itp!

A więc tak, na jakim serwerze gramy w końcu, tak żeby ogarnąć Polaków sporo ? Jestem już po pracy, także możemy obgadać wszystko na ts'ie.

wszyscy poszli grać w skyforge xD

est ktoś chętny pograć w TERE na serwerze NA od enmasse. Serwer Ascesion Valley

.
Dziś zakładam Gildie. Każdy chętny niech zaprosi mnie na steam a się dogadamy jakoś smile.png

http://steamcommunit...61198168279335/

Castanic female czy elf female o to jest pytanie..