Mało zajmująca gra z dobrą grafiką

Witam, szukam jakiejś ładnej gry żeby pograć dla fun.

Niestety mój internet nie pozwala mi na szybkie pobranie sporych gier, tak więc gra do 500mb z dobrą grafiką

Chcę poprostu pograć i sprawdzić na co stać kartę graficzną w laptopie.

przypadły mi do gustu:

- Slender: Arrival , jakieś 600mb ma ale grafika świetna

-Blockscape, taki minecraft tylko że grafika na wysokim poziomie (niestety sporo niedociągnięć)

-Eurotruck symulator 2

tak więc pytanie, znacie jakieś nowe gry które mało zajmują z dużymi wymaganiami sprzętowymi?

.... ja mam neta 512kbs a pobieram gry 8gb

Twierdza Krzyżowiec (Pobierz wersje HD obsługuję większą rozdzielczość)

Heroes 3

Cry of fear (horror z dobrą fabułą)

Nightmare house 2 (następny horror)

Gothic 1,2 + nk

Fable ( wiem, że gra ma ~2 gb - ale warto pobrać)

Poszukaj na necie jakiś Blackbox'ow lub innych ripów.

Druidboy ale zdjaesz sobie sprawę z tego że dobra grafika,nie idzie zawsze w parze z wagą.Gry z dobra grafika warzą z reguły przynajmniej 2gb +

Deadlight, Limbo..... Kurde gosciu nie wiem co ty chcesz sciagnac. Sciagnij sobie najlepiej silnik Barok Engine za darmo i sobie przetestuj ta karte. Ja kurde na necie 512 sciagam po 8gb gry i jakos zyje.

to pobierz jakiegoś benchmarka

call of duty 2 nie wiem ile zajmuje ale na moim gracie działa

cros fire - polecam

duel of champions - polecam czysta zaziemniaczystość

nie chodzilo mi o byle jaka gre co malo zajmuje, albo byle jaka grafika (platformowa itd)

szukam czegoś jakby blockscape (taki nowy minecraft powstaje, dopiero testy są) gierka zajmuje 50mb a mogę nacieszyć się grafiką.

blockscape1zax8n.png

albo taki Legends of Grimrock (rpg w starym stylu, rzucania kostką itd) gra zajmuje z 300mb chyba max 500, a grafike muszę mieć 1gb oraz i3 czy tam i5 procesor.

Legend_of_Grimrock_screenshot_04.jpg

Pobierz sobie jakieś ripy. Dzięki temu będziesz mógł zagrać w każdą grę :) Np. gra ma 8gb, a jest spakowana do 2gb.

Polecam Ci AIKA Online ... gra zajmuje 1 GB, wymagania Pentium III 1 GHz, 1,5 GB ramu, grafika może być nawet 64 mb ... jak dla mnie na takie wymagania rewelacyjna grafika, sprawdz sam.

Albo wejdz na OnLive tylko net raczej tego nie uciagnie.

@UP: OnLive ze słabym netem, gratulacje :D

Pisałem, że pewnie tego nie uciągnie.... Ślepy????

ha ! Wiem w co mozesz zagrac. Nie pamietam dokladniej jak to sie nazywa, ale chyba Love... Guru cos o tym jęczył na glownej.

Witam, szukam jakiejś ładnej gry żeby pograć dla fun.

Niestety mój internet nie pozwala mi na szybkie pobranie sporych gier, tak więc gra do 500mb z dobrą grafiką

Chcę poprostu pograć i sprawdzić na co stać kartę graficzną w laptopie.

przypadły mi do gustu:

- Slender: Arrival , jakieś 600mb ma ale grafika świetna

-Blockscape, taki minecraft tylko że grafika na wysokim poziomie (niestety sporo niedociągnięć)

-Eurotruck symulator 2

tak więc pytanie, znacie jakieś nowe gry które mało zajmują z dużymi wymaganiami sprzętowymi?