Malthazar vs Vladimir

Kogo wybrać ?

Karthusa :D

O tej porze nie mam zamiaru sie rozpisywać, ale Malzaharem łatwiej się zabija, dobrze opanowany zabija, a combo potrafi zgładzić wszystko wokół, tylko łatwo go ubić.

Dobrze zbudowany Malzahar, może spowodować osłabienie drużynyw teamfighcie, na mid lane trudny do ubicia, jednak jego czary mają bardzo mały AP rate.

Dlatego polecam Ci karthusa, który jakoś na mnie zrobił największe wrażenie.

ale ja nie pytam o karthusa bo mam go i żałuje kupna dla mnie to było 6300 w błoto

zależy bo malz jest wyjechany w 1 na 1 a vladek ogólnie jest dobry wali po 800 z wyssania i leczy się gdzieś po 400 i jest dobry w tf

malthazar kupiony :)

Karthusa O tej porze nie mam zamiaru sie rozpisywać, ale Malzaharem łatwiej się zabija, dobrze opanowany zabija, a combo potrafi zgładzić wszystko wokół, tylko łatwo go ubić.Dobrze zbudowany Malzahar, może spowodować osłabienie drużynyw teamfighcie, na mid lane trudny do ubicia, jednak jego czary mają bardzo mały AP rate.Dlatego polecam Ci karthusa, który jakoś na mnie zrobił największe wrażenie.

Co ty gadasz ?

Ile grasz, 3tygodnie ?

Ja gram jakoś od Stycznia czy Lutego.. Nie ma znaczenia..

W każdym razie ultimat Malza, gdy masz 500AP, hituje 450 (bodajze) + ~650

Ma ratio 1.2

Jego E (Posion) ma bodajże raiot 0.7 czy 0.6..

Jedne z lepszych ratów na AP.

Kolega z @up ma racje dobry wybór

Jesli kupisz sobie spell vamp'a to praktycznie ciagle regenrujesz hp

Vladimir ostatnio same nerfy przeszedł.

To nie jest ta sama postać co parę miesięcy temu.

Mimo wszystko może się przydać w teamfightach ze względu na ulti i fakt że jest dosyć tankowaty.

Malzahar mocny AP, tylko trzeba pamiętać żeby wrzucić odpowiednie combo = 3 skill, 2 skill, ulti. EWR

Malza najlepszy mag na solo.Niszczy każdego.

Vlad to inna sprawa.Ostatnio bardzo skillowy.Bez umiejętności jesteś nikim.Kiedyś jeden z najbardziej OP magów i champów (100% hp na minionie jednym atakiem z Q FTW). Ogarnięty niszczy system.Jak miał bym wybrać to Vladek.Lepiej go wspominam i jest poza tym bardzo 4 fun

śmiechłem vladek jedzie malze luzem ....

Kupił bohatera wiec temat do zamknięcia.

Kolejny bezsensowny temat... nawet chyba nie posłuchał ludzi tylko kupił na chybił trafił.. żal gościa...

Kogo wybrać ?