Witam,mam mały problem otóż obecnie posiadam windowsa Viste za pare dni robie formata i instaluje windowsa 7.
Problem polega w tym że mam zapisane savy do fify 12 da rade zrobić tak żeby one chodziły na windowsie 7?
Witam,mam mały problem otóż obecnie posiadam windowsa Viste za pare dni robie formata i instaluje windowsa 7.
Problem polega w tym że mam zapisane savy do fify 12 da rade zrobić tak żeby one chodziły na windowsie 7?
Tak, system operacyjny większego problemu nie robi. Skopiuj sobie save'y i wszystko powinno być ok. (dosyć oczywiste, ale prawdopodobnie jesteś totalnym laikiem, więc wybaczam )
ok,wielkie dzięki a ostanie 2 pytanka czy musi być w tym samym miejscu zainstalowana co na viscie , i czy tu znajduję sie save : C:\Users\kuba\Documents\FIFA 12 ,znajduja sie tu pliki career itp , to jest pewnie to tylko dlaczego tam jest folder instance w ktorym znajduje sie jakis plik 1gb
?
Nie. Zainstaluj gdzie ci pasuje. Save'y skopiuj sobie na jakiegoś pendrive'a czy coś i po zainstalowaniu wrzuć do folderu na save'y.
@tam niżej Właściwie to ja jestem jeden ;].
Ok to juz wszystko wiem , dzięki wielkie panowie za szybką odpowiedż