Mały kłopot?

Witam,mam mały problem otóż obecnie posiadam windowsa Viste za pare dni robie formata i instaluje windowsa 7.

Problem polega w tym że mam zapisane savy do fify 12 da rade zrobić tak żeby one chodziły na windowsie 7?

Tak, system operacyjny większego problemu nie robi. Skopiuj sobie save'y i wszystko powinno być ok. (dosyć oczywiste, ale prawdopodobnie jesteś totalnym laikiem, więc wybaczam :P)

ok,wielkie dzięki ;) a ostanie 2 pytanka czy musi być w tym samym miejscu zainstalowana co na viscie , i czy tu znajduję sie save : C:\Users\kuba\Documents\FIFA 12 ,znajduja sie tu pliki career itp , to jest pewnie to tylko dlaczego tam jest folder instance w ktorym znajduje sie jakis plik 1gb :D?

Nie. Zainstaluj gdzie ci pasuje. Save'y skopiuj sobie na jakiegoś pendrive'a czy coś i po zainstalowaniu wrzuć do folderu na save'y.

@tam niżej Właściwie to ja jestem jeden ;].

Ok to juz wszystko wiem , dzięki wielkie panowie za szybką odpowiedż

Witam,mam mały problem otóż obecnie posiadam windowsa Viste za pare dni robie formata i instaluje windowsa 7.

Problem polega w tym że mam zapisane savy do fify 12 da rade zrobić tak żeby one chodziły na windowsie 7?