Maly problem z tabletem

Witam zamowilem sobie tablet w media markt przyszedl za pare dni zawartosc sie zgadzala a potem psikus w opisie pisalo ze tablet bd dzialal dobrze bez zarzutow z nowszymi grami a okazalo sie ze zlapie laga i od razy apke zamyka dla przykladu brat ma o wiele gorszego pod wzgledem osiagow laguje mu tnie dluga sie wlacza ale dziala a mi ladnie szybko sie odpala a potem psikus;/. Druga sprawa placilem za 8gb poj a mam 4,3 z groszami(w ustawieniach i na pc sprawdzilem nie ma 8gp poj). I ja sie pytam co teraz zrobic moze gdzies jest ukryte te 3gb czy lepiej zglosic reklamacje?

Tablet ACTINA 7i [P5370]

1. Nie ma co się sugerować opisem bo przy każdym produkcie opisują cuda wianki. Jak kupiłeś tablet za 200 zł to nie licz, że odpali każdą wymagającą grę na Androida, jeśli jakąś w ogóle.
2. 8GB jest rzeczywiście zamontowane w tablecie, ale na tych 3GB znajduje się system itp. Nigdy nie masz dostępu do pełnego miejsca.

1 250

2 wolnego miejsca mam 2gb(lub mmniej) reszta to system z tych 4,5 przegladalem w pamieci i tam pelno tych androidow i innych duperelkow. A sie zapytam jesxcze jak ten system zajmuje iles tam miejsca na pc nie pokaze calkowitej poj tabletu ?

tablet za 250 to zwykły syf , porządny i żeby móc sobie pograć w jakieś wymagające gry to 600 wydać trzeba .

Mi nie wymagaja nie dzialaly np doodle god, a wymagajaca dead triger 2 gdzie na slabym sprzecie brata 512 ramu u mnie 2g.. i dzialalo.

1. Jeżeli każda apka się wyłącza po chwili od włączenia to oddaj na gwarancję. Jeżeli problem dotyczy poszczególnych aplikacji lub zbyt wymagających to nic nie zrobisz, po prostu kupiłeś za słabego tableta.

2. W tabletach tak jest zawsze że jakaś tam ilość miejsca jest poświęcana na system i nic z tym nie zrobisz.

Witam zamowilem sobie tablet w media markt przyszedl za pare dni zawartosc sie zgadzala a potem psikus w opisie pisalo ze tablet bd dzialal dobrze bez zarzutow z nowszymi grami a okazalo sie ze zlapie laga i od razy apke zamyka dla przykladu brat ma o wiele gorszego pod wzgledem osiagow laguje mu tnie dluga sie wlacza ale dziala a mi ladnie szybko sie odpala a potem psikus;/. Druga sprawa placilem za 8gb poj a mam 4,3 z groszami(w ustawieniach i na pc sprawdzilem nie ma 8gp poj). I ja sie pytam co teraz zrobic moze gdzies jest ukryte te 3gb czy lepiej zglosic reklamacje?

Tablet ACTINA 7i [P5370]