Mały problem

Siemka,

ostatnio oglądam od czasu do czasu anime, ale czasami mam taki problem (oglądam na stronie anime-shinden.info), że próbuję włączyć odcinek i wyskakuje: "Video not found:"

Czy wina leży po stronie strony, czy kompa? Teraz oglądam Ergo Proxy, ale chcąc się upewnić, czy wina leży jednak po stronie anime-shinden, to spróbowałem włączyć Black Rock Shooter (którego już oglądałem na tym komputerze), i też wyskoczył ten sam błąd.

Wie ktoś może, od czego to zależy? Chodzi mi konkretnie o tą stronę, ponieważ Ergo Proxy nie mogę nigdzie indziej znaleźć (z sensownym polskim tłumaczeniem). Byłbym wdzięczny za rozwiązanie problemu.

http://www.anime-shi...o-proxy-19.html < odcinek

Ogólnie to jest coś takiego, że możesz wybrać, że pokażą ci się playery na tej stronie, co jesteś, albo na alternatywnej, lecz korzystają one z tego samego linku. Ale jeszcze sprawdzę z innej przeglądarki. Chociaż dotąd wszystkie anime oglądałem na Firefoxie i problemów raczej nie było (oprócz tego razu to może z 2 razy przedtem tak miałem).

@Edit: próbowałem, nie dało rady. To zgłoszę niedziałający odcinek, bo jest taka opcja :) W każdym razie, dzięki za chęć pomocy.

Po prostu filmik został usunięty/wygasł.

na animezone masz po kilka linków do danego odcinka.

Dlatego zawsze tam oglądam c:

Oczywiście że wina leży po stronie portalu/strony :). Nikt po prostu reuploadem się nie zajmuje...

No właśnie sęk w tym, że na animezone szukałem, i nie ma Ergo Proxy, a fajnie by było obejrzeć do końca ;/

Jakby ktoś znalazł Ergo Proxy z jakimś sensownym tłumaczeniem, to byłbym wdzięczny za podanie linku, ja sam też poszukam.

// Dobra, nieważne, obejrzę jednak z angielskimi napisami, zawsze to jakoś poprawi znajomość języka. Temat do zamknięcia.

Edit: @down dzięki za link :)

Anime-Shinden ma zazwyczaj po 4 playery i jak nie działa jeden to sprawdzasz inny. Jeśli dalej Ci nie działa to po prostu wejdź tutaj: http://www.kreskoweczki.pl/ergo-proxy/

Lektor zabija cały sens anime taka prawda. Zresztą co do Ergo Proxy, to można powiedzieć szczerze. To anime jest największym rozczarowaniem po hucznych zapowiedziach. Ale twój wybór.

najlepiej oglądać anime z angielskimi napisami, ucz się angielskiego, do gierek tez ci się to przyda, nie zapominaj, że wszystko jest co najmniej półtora raza gorzej przetłumaczone niż mówią, ludzie są leniwi i tłumaczą na szybko, nie spotkałem niewiernych angielskich napisów ;-)

Siemka,

ostatnio oglądam od czasu do czasu anime, ale czasami mam taki problem (oglądam na stronie anime-shinden.info), że próbuję włączyć odcinek i wyskakuje: "Video not found:"

Czy wina leży po stronie strony, czy kompa? Teraz oglądam Ergo Proxy, ale chcąc się upewnić, czy wina leży jednak po stronie anime-shinden, to spróbowałem włączyć Black Rock Shooter (którego już oglądałem na tym komputerze), i też wyskoczył ten sam błąd.

Wie ktoś może, od czego to zależy? Chodzi mi konkretnie o tą stronę, ponieważ Ergo Proxy nie mogę nigdzie indziej znaleźć (z sensownym polskim tłumaczeniem). Byłbym wdzięczny za rozwiązanie problemu.