Mam do oddania grę

Mam do oddania grę Monaco: What's Yours Is Mine, kupiłem dziś bundle a tę grę już miałem wcześniej.
Wystarczy napisać w tym temacie że jesteście zainteresowani a ja dziś około 13-14 rozlosuję lub ręcznie wybiorę komu oddam.
http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=17945
gra jest na steam.

Zainteresowany grą. Bardzo lubię gry Indie, dobra odskocznia od poważniejszych tytułów ;>

Jestem zainteresowany. Gier dobrych na odstresowanie nigdy dość.

Uwielbiam Indyki :).
Jestem zainteresowany.

W sumie również jestem zainteresowany w zamian mogę jedynie podrzucić zaproszenie do Dead Island:Epidemic które w masowych ilościach już funkcjonuje na steamie.

Również jestem zainteresowany.

Jestem zainteresowany. Indyki zawsze spoko :)

Jestem zainteresowany :D

Ja również chętnie przyjąłbym kluczyk :)

Jestem zainteresowany :rolleyes::ph34r:

Kupiłem tylko podstawowy pakiet... bo większość tych drugich mnie nie skusiła, ale na Monaco jestem zainteresowany :lol:

Jestem zainteresowany. :o

Przyjąłbym klucz bo mój brat polubił grę na samych zwiastunach, a za bardzo nie mam jak mu kupić :/

Jestem zainteresowany

Wysłane z mojego HUAWEI Y300-0100 przy użyciu Tapatalka

Jestem zainteresowany. Lubie gierki 2d

Ja także jestem zainteresowany.

Jestem zainteresowany. Chciałem kupić tego bundla żeby pograć ze znajomymi ale niestety mój obecny studencki budżet na to nie pozwolił :D .

Jestem zainteresowany.

Jestem zainteresowany. Monaco widziałem już wcześniej i bardzo ciekawie wygląda, chciałem zagrać, ale niestety mój budżet aktualnie na to nie pozwala. Nawet PayPala nie mam. :D

O świetnie miałem tą gre kupowac.Jestem zainteresowany