Mam do oddania konto w grze Lol

Witam serdecznie z powodu braku czasu oraz poniekąd z zdenerwowania na niektórych graczy mam do oddania konto w Lol . Konto oddaje ze względu na to ,że wyjeżdżam do roboty i nie będę miał czasu na zabawy a myślę ,że któremuś z was zapewne się przyda . Więcej informacji:

Lvl 25

Postacie : 14 ( Ap / support)

Runy: Aktualnie udało mi się złożyć pod AP

Uwagi : Chciałbym aby konto trafiło do osoby która miała styczność z Lol oraz miała ambicje do gry . Jedyna moja uwaga to prośba aby osoba która będzie chciała to konto nie ubliżała moim znajomym ani nie niszczyła wizerunku konta. Jeżeli ktoś jest zainteresowany niech piszę Pw.

Pozdrawiam .

chetnie przyjme grałem w lola miałem 30 lvl ale niestety gdzieś przepadł przez młodszego brata :) chętniej pogram będzie łatwiej gdyż dopiero mam 5 lvl a tu masz 25 i wiecej postaci :) jak co to gg

Zostań i możemy grać duo jeżeli Cię ludzie wkurzają.

Jeżeli nie to ja również chętnie dla brata przyjmę.

Ja także jestem chętny.Mam 2 konta 30 poziom i 25 jednak na żadnym z nich nie mam nic pod AP.Oba konta posiadają postacie AD lub Offtanków.

Uważajcie bo może być tak, że nabijecie mi postacie itp, a on odzyska ;)

Ja też chętnie przyjmę i kłamał nie będę gram od bodajże 5 dni, dopiero 6 lvl. Gra mi się strasznie spodobała, po wcześniejszym uprzedzeniu co do Lola. No nic to chyba na tyle. Pozdrawiam!

jakie jest hasło. Proszę mogłbym pograć na tym koncie w lola gram rok i mam 2 konta 30 lvl lecz nie mam na nich postaci ap.

Jakbyś się skupił na jednym koncie to byś miał. Poza tym konto pewnie zostało już oddane (patrz data ostatniego posta).

Debil chce posty nabić.

Cześć daj mi ja zaczynam grę i mi się by przydało do testowania postaci jak coś wyślij na pw Dzięki

Kto jest za testem kompetencji przed rejestracją? Proszę o bana dla odkopujących o nickach Mario2234p i loltrol.

Koniec archeologi, możesz do niego napisać w prywatnej wiadomości. Temat zamykam.

Witam serdecznie z powodu braku czasu oraz poniekąd z zdenerwowania na niektórych graczy mam do oddania konto w Lol . Konto oddaje ze względu na to ,że wyjeżdżam do roboty i nie będę miał czasu na zabawy a myślę ,że któremuś z was zapewne się przyda . Więcej informacji:

Lvl 25

Postacie : 14 ( Ap / support)

Runy: Aktualnie udało mi się złożyć pod AP

Uwagi : Chciałbym aby konto trafiło do osoby która miała styczność z Lol oraz miała ambicje do gry . Jedyna moja uwaga to prośba aby osoba która będzie chciała to konto nie ubliżała moim znajomym ani nie niszczyła wizerunku konta. Jeżeli ktoś jest zainteresowany niech piszę Pw.

Pozdrawiam .