Mam do oddania konto w Patch of Exile

Mam do oddania konto w Path of Exile lecz klucz który dostałem na niego już oddałem komuś wiec oddaje tylko konto. Jutro oddam konto jednej z osób proszę o podanie nicka na forum z Path of Exile żebym wiedział czy ta osoba to nie beta member.

Klucz tez nie dostanie osoba która założyła konto od 28 listopada 2011 i w górę

Z powodu ze jutro mnie nie będzie oddaje konto dziś

Dostał je Hawran

Jak dostane keya do bety od kolegi to oddam go tez

Keya dostał Grotesk

Jak tylko będą keye lub konta znów je rozdam

Miłej zabawy

Mam do oddania konto w Path of Exile lecz klucz który dostałem na niego już oddałem komuś wiec oddaje tylko konto. Jutro oddam konto jednej z osób proszę o podanie nicka na forum z Path of Exile żebym wiedział czy ta osoba to nie beta member.

ale to konto ma dostep do bety ? bo brzmi to dosc dziwnie - zalozyles konto ale klucz oddales komus. jesli ma dostep do bety to moj nick z forum to prodiii

pozdrawiam.

witam ja nie mam zadnego konta założonego chyba wczoraj założyłem bo chcialem dołaczyc do bety ale nie znalazłem keya wiec prosze :)

Witam...

Ja bym chciał dostać to konto jeżeli można na nim zagrać w Path of Exile.

Chciałem grać już od pierwszego CBT.

ale jakoś nie mam szczęścia.

:<

Kłonię się i byłbym wdzięczny za możliwość zagrania w tą genialną grę.

Od samego początku śledzę jej gameplay'e...

Mój Nick na PoE to:

Dziki19931

Jeślibym mógł to dane konta bym prosił wysłać na mój mail Dziki19931@gmail.com albo na PW.

ale to konto ma dostep do bety ? bo brzmi to dosc dziwnie - zalozyles konto ale klucz oddales komus. jesli ma dostep do bety to moj nick z forum to prodiiipozdrawiam.

Tak założyłem konto 15 listopada i nie wchodziłem aż do dziś i zobaczyłem ze jestem beta member i mam jeszcze klucz do oddania i klucz oddałem komuś ale konta nadal ma beta member i można grać

To konto założyłem żeby dostać się do gry ale wtedy przypomniałem sobie ze już kiedyś założyłem konto 6 stycznia 2011 i zobaczyłem ze tez mam beta member i tak oddaje to jedno konto

moj nick deathx1704 joined 2 dni temu:) proszee o konto gdyż jestem zagorzałym fajne hack n slah:) gg moje 6893868 niewidok

Tak założyłem konto 15 listopada i nie wchodziłem aż do dziś i zobaczyłem ze jestem beta member i mam jeszcze klucz do oddania i klucz oddałem komuś ale konta nadal ma beta member i można graćTo konto założyłem żeby dostać się do gry ale wtedy przypomniałem sobie ze już kiedyś założyłem konto 6 stycznia 2011 i zobaczyłem ze tez mam beta member i tak oddaje to jedno konto

wiec tak jak pisalem chetnie bym przygarnal to konto.

nick : prodiii

kontakt : gg, prodiii(at)gmail.com , prodiii na forum PoE.

pozdro.

Nieaktualne

Witam ja także chciałbym spróbować zagrać w tą grę, konto mam założone od 6 stycznia 2011, niestety jak widać nie mam szczęścia.

Mój nick: thomas2549

Mój nick to : magnum555

Konto założone 3 sierpnia 2011r

PROSZĘ O KONTO :D

Chetnie przytule konto do POE, niestety mialem pecha z beta keyem.

Moje konto na POE

tsmayn0144

Moje konto

a nick: mrhawran

Też szczęścia nie miałem.

Poprosze konto do gry z aktywnym keyem. Nick: Baahl

Klucz tez nie dostanie osoba która założyła konto od 28 listopada 2011 i w górę

Z powodu ze jutro mnie nie będzie oddaje konto dziś

Dostał je Hawran

Jak dostane keya do bety od kolegi to oddam go tez

Keya dostał Grotesk

Jak tylko będą keye lub konta znów je rozdam

Miłej zabawy