Mam nadzieje ze zaakceptują "True Combat" albo sami wprowadza coś podobnego, aby to gracz miał możliwość wyboru. To by rozwiało wszystkie wątpliwości.
"Patrykoseqrox" a jaki komunikat z gry tobie wyskakuje? Czy zamyka aplikacje natychmiastowo?
Mam nadzieje ze zaakceptują "True Combat" albo sami wprowadza coś podobnego, aby to gracz miał możliwość wyboru. To by rozwiało wszystkie wątpliwości.
"Patrykoseqrox" a jaki komunikat z gry tobie wyskakuje? Czy zamyka aplikacje natychmiastowo?
Niestety komunikatu nie pamiętam ale jak mi się pojawi to go tu napisze (ale to dopiero w weekend bo teraz nie gram) , TAK zamyka aplikacje natychmiastowo (tzw. error xD)
Dobra już mam.. (30 min grania i to samo..)
"A serious error has occured that prevents the program from continuind to run. You can help us prevent this error from occuring in the future by reporting it to ArenaNet. Please press the Send Buttom to report this error."
1.Skąd zdobyć dobre EQ dla thiefa?
Mam 14 lvl i same słabe itemy..chciałbym lepsze xD
A ulepszać wgl nie ogarniam..nawet nie wiem jak..ani co potrzeba (bo nic takiego nie mam) gdzie zdobyć to i wgl..
I jak to jest z tym ulepszaniem..czy jak się nie uda to traci się przedmiot czy co?
2.A kolejne pytanie to...są w GW 2 mounty? ;]
3.I czy kupywanie golda na allegro jest legalne? (a jak nie to od razu bana dają na postac? czy od razu na całe konto)?
No i na razie to wszystko..jak coś jeszcze bd to dam znać ;]
Pozdrawiam