Hejka, mam ochotę kupić ową grę ale mimo wszystko okropnie się waham, chodzi o to że zdania na temat owej gry są bardzo różne, podpowiedzcie mi jak wygląda pvp, jak wygląda populacja i ogólny gameplay.
Mam ochotę kupić BDO ale się waham
Może po prostu spróbuj triala?
@up Próbowałem, aczkolwiek nie szczególnie zasmakowałem gry
Pvp dynamiczne, trza trochę w nim posiedzieć by to ogarnąc, wiele combo itd.. populacja ? Chanelle przepełnione
Grinduje się przyjemnie, masz wiele rzeczy do robienia jak gathering,alchemia,cooking,polowanie czy także sailing .
A tak to możesz sam sprawdzić za darmo, lub mogę dać ci kod na 7 dni.
Pvp dynamiczne, trza trochę w nim posiedzieć by to ogarnąc, wiele combo itd.. populacja ? Chanelle przepełnione Grinduje się przyjemnie, masz wiele rzeczy do robienia jak gathering,alchemia,cooking,polowanie czy także sailing . A tak to możesz sam sprawdzić za darmo, lub mogę dać ci kod na 7 dni.
Napisał przecież, że grał już na trialu.
ale mało sprawdził, a chyba można ponownie pograć na tym z kodzika ? xD
by mial więcej czasu na testy xD
Ale musiałby przecież grać od nowa....
I co będzie grać miesiąc na czterech różnych kontach i przechodzić zawsze te same momenty?
Moja opinia jest taka, że warto kupić grę.
Kupiłem jak tylko była możliwość przed samą premierą, potem niestety z różnych względów zrezygnowałem na długie miesiące. Wróciłem 1,5 miesiąca temu i gram codziennie.
Ale musiałby przecież grać od nowa.... I co będzie grać miesiąc na czterech różnych kontach i przechodzić zawsze te same momenty?
Chodzi o co innego trochę..
Wziął triala darmowego ze stronki jak tworzył konto, i może chyba znowu miec triala na tym samym koncie jak dostanie od kogoś kluczyk ;P
Kupiony, pvp mnie przekonało + przepełnione channele.
Do zamknięcia, dziękuje!
Populacja taka że jak pisze na niedziele 11 czerwca o gdzinie 20.50 wszystkie kanały overun albo crowded przez co to lagi powoduje tyle ludzi najbradziej zannanych spotach jak suzan granison jest naraz 20 osób.
Hejka, mam ochotę kupić ową grę ale mimo wszystko okropnie się waham, chodzi o to że zdania na temat owej gry są bardzo różne, podpowiedzcie mi jak wygląda pvp, jak wygląda populacja i ogólny gameplay.