Ci powyżej mieliby pewnie co opowiadać, ale ja pytam Was – użytkowników MMORPG.org.pl.Jestem ogromnie ciekaw, skąd wziął się wasz nick i jaka historia kryje się za tym pseudonimem (ŁysyzBrazzers nie musi odpowiadać)? A jeśli używacie innych nicków tutaj...
Mam pytanie: skąd się wziął Wasz nick?
Mój nick? Literówka. Gdy zaczynałem grać w GW, miałem wtedy 9 lat, chciałem nazwać moją postać stylem walki, Muay Tai (przeczytane w jakimś komiksie) Jednak zapomniałem, jak się to pisze, a egzemplarz komiksu się zgubił, więc napisałem tak, jak zapamiętałem - po angielsku - Might Tay.
Druga nazwa, czyli Aranisus, wzięła się z nikąd. Kompletnie. Pewnego słonecznego dnia zakładałem nową postać w jakimś MMO i moje ręce same wpisały ten nick.
Parę lat temu, gdy zaczynałem grać w W3 spodobał mi się bohater Arthas, młody, prawy, szlachetny książę. Ale sami wiecie, zmienił się, wtedy moje uwielbienie zmalało. I wtedy spotkałem w dodatku Kaelthasa, lojalnego, oddanego sprawie innego księcia. Tak połączyłem te dwa nicki tworząc Karthas i zostało, aż po dziś dzień. (:
Potrzebowałem ewoluować swój stary nick, którym się posługiwałem od kiedy miałem dostęp do sieci, więc go używałem do gier wszelakiego rodzaju i np. for (głównie anglojęzycznych). Na początku myślałem o jakimś innym, aby kompletnie zmienić nick, ale jakiś związek ze swoją przeszłością chciałem zostawić. I tak powstał vilczy, a używam go regularnie od paru lat jakoś, chociaż mój pierwszy (nie ujawniam go) pojawia się nie rzadko w sumie.
Taka sytuacja.
crracked to wcale nie mój pierwszy nick. Tego pierwszego dokładnie nie pamiętam, sięgam pamięcią do nicku Zyskon Lion, który dał mi generator nicków do Tibi, było to hmm, 10 lat temu. Potem Yekanah Venospik, Venospik, Enary, Enaryss. crracked, zacząłem używać gdy zaczynałem grać SA-MP w 2006/2007 r. Chyba też poprzez jakiś generator nicków, nie pamiętam dokładnie
Słowo sarkazm powiedziane niewyraźnie z małymi zmianami. Ot, cała magia mojego wyjątkowego nick'u.
Czarek. Kiedy miałem nazwać swoją pierwszą postać w moim pierwszym mmo nie wiedziałem co napisać, więc mój starszy brat z nikąd powiedział " Czaress" i tak pozostało
Ci powyżej mieliby pewnie co opowiadać, ale ja pytam Was – użytkowników MMORPG.org.pl.Jestem ogromnie ciekaw, skąd wziął się wasz nick i jaka historia kryje się za tym pseudonimem (ŁysyzBrazzers nie musi odpowiadać)? A jeśli używacie innych nicków tutaj...