Zna ktoś jakiegoś polskiego priwatera do dofus2
Mam pytanie
Nie ma chyba takiego.
Jest : Dofys Whyt, grałem ostatnio, nawet fajne, nawet troche ludzi jest, exp nie pamiętam jaki duży. Był temat na forum, poszukaj. Tam wszytko jest.
Zapomniałem. Priv jest na 1.29, ale sciągamy juz gotowego klienta, tylko zakładamy konto i gramy.
OoooO to i nawet ja se zagram.
Skąd mam wziąć ich instalkę, bo ta na forum jest z Megaupload a z tego nie ściągnie się już.
Oups, to nie wiem ja sciągałem z megaupload jak jeszcze było
Napisze u nich na forum, pewnie powiedzą co i jak.
Jest : Dofys Whyt, grałem ostatnio, nawet fajne, nawet troche ludzi jest, exp nie pamiętam jaki duży. Był temat na forum, poszukaj. Tam wszytko jest. Zapomniałem. Priv jest na 1.29, ale sciągamy juz gotowego klienta, tylko zakładamy konto i gramy.
Podobno serwer został zamknięty przez ankama a jeśli nie to więcej szczegółów
To nie wiedziałem. To był jedyni priv jakiego widziałem w życiu do Dofusa
Ten serwer jest chyba off, bo forum mało aktywne, praktycznie pustką świecie. A tak chciałem zagrać. ;/, no szkoda. Głowa do góry i szukamy dalej .
Ten serwer jest chyba off, bo forum mało aktywne, praktycznie pustką świecie. A tak chciałem zagrać. ;/, no szkoda. Głowa do góry i szukamy dalej .
Powiadom mnie jak by coś o priwaterach Pl do dofusa
Oki, jak coś znajdę to od razu wrzucę.
Oo OOo i proszę. http://dofusonline.servegame.com/ ----- sam jeszcze na nim nie grałem więc nie wiem jak jest na serwie. Ale już pewnie pogram, chociaż na razie ściągam EQ2. Wieczorem podam więcej info co do serwa.
A a tak poza tym:
RATES
XP [100] Więc mamy High exp.
Jak ktoś rozkmini zakładkę z instalką to nich powie, bo coś nie czaje w ich języku. Na razie myślę nad rejestracją.
Dzięki
Zna ktoś jakiegoś polskiego priwatera do dofus2