Cześć. Od wczoraj przeglądam gry FPS i nie mogę znalezc zadnej dla siebie ;/ pograłem w AVA, Arctic Combat no nawet fajne ale to jeszcze nie to ;x. Szukam gry w stylu WolfTeam, po prostu prosta strzelaninka. ściągam właśnie BlackShot i tez nie wiem co z tym będzie, gracie może w jakieś Fajne FPS? , grafika może być fajna, może być zrypana żeby tylko sama gra w sobie była dobra.
Mam pytanie
z fps jedynie jakie mi przypadły do gustu to tylko CS 1,6 i PlanetSide 2 . Jednak co do planetside to trzeba mieć na prawde solidnego kompa , ale warto bo gra jest świetna
Grałem w planet side to gra nie dla mnie CS tez odpada, czekam dalej.
chyba że lubisz takie dungeonowe fps
obecnie gram w warframe gdzie wykonujesz instancje ale nawet spoko
Cześć. Od wczoraj przeglądam gry FPS i nie mogę znalezc zadnej dla siebie ;/ pograłem w AVA, Arctic Combat no nawet fajne ale to jeszcze nie to ;x. Szukam gry w stylu WolfTeam, po prostu prosta strzelaninka. ściągam właśnie BlackShot i tez nie wiem co z tym będzie, gracie może w jakieś Fajne FPS? , grafika może być fajna, może być zrypana żeby tylko sama gra w sobie była dobra.
Gry dla cb blackshoot jak sie nie myle counter strike online(cso), repulse. Na steamie tez jest pare fajnych.
Avatar Star, jeżeli nie boisz się kolorowej grafiki i mutantów stworzonych przez graczy .
Właśnie sprawdzam BlackShot, chodzi mi o typową strzelanke bez jakiś super dodatków , Ale dzięki i możecie pisać propozycje dalej jak chcecie Lajki ;d.
Tylko i wyłącznie Urban Terror... spędziłem przy tej grze ładne 6 lat.
www.urban-terror.pl
Liczy się też grywalność gry, gram nocami i żeby nie było tak że wbije o 3 i puste servery ^^.
Bardziej szukam czegoś zwykłego , coś jak właśnie CS , BlackShot, CombatArms, WolfTeam. Grafika nie musi być dobra.
Osobiście grał bym w Arctic Combat albo BlackShot ale mam problem z pingami ;/ Gram w gry typu fragon nest jest ok, wlaczam ava albo blackshot i ping na czerwono, nie da sie grac;/ nie mam pojecia dlaczego.
Crafting+ FPS Crimecraft: GG
Planetside2
APB: all posions bullets
blacklight: retribution
team fortress2
blackshot
army rage