Siema, czy mam szanse na moim sprzęcie pograć? Ważne czy w ogole pojdzie i czy na dungach da rade;)
Mój sprzęt:
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ 2.21GHz
3gb RAM
ATI Radeon HD5450 1GB
Siema, czy mam szanse na moim sprzęcie pograć? Ważne czy w ogole pojdzie i czy na dungach da rade;)
Mój sprzęt:
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ 2.21GHz
3gb RAM
ATI Radeon HD5450 1GB
Ściągaj śmiało na niskich ustawieniach Tera wygląda jak Metin 2 ( mówię serio !!! )
Pójdzie, może nie na najwyższych ale nie powinno być problemów.
Daj znać jak ściągniesz i przetestujesz TERE. Mam podobny sprzęt i też się zastanawiam nad ściągnięciem tej gry:)
Trochę mi to ściąganie zajmie przy moich 2mb;)
Witam. Nie widzę sensu zakładania innego tematu, skoro mam podobne pytanie, tylko trochę bardziej sprecyzowane. Z kilku powodu mam zamiar pograć na serwerach NA, tylko jak tam z naszymi rodakami? Można jakiś spotkać, czy raczej nie? A, jeśli tak, to, na którym serwerze jest ich najwięcej?
Nawet na low bedziesz mial duze spadki fpsow. TERA potrzebuje minimum 3GHz na rdzen. ramu tez z malo bo 4 to minimum. Karta jako tako, na styk ale tylko do pve, bo na pvp to pokaz slajdow. W skrocie. Na bank odpali gre a czy pograsz to okaze sie w praniu.
@up
Killian PVP
Kolega pytał o serwery US, a nie EU. Więc na pewno nie Killian
Na najniższych powinieneś pograć ale będzie ciężko. Będą spadki fps i to znaczne.
US ? Skoro dysponuje slabym piecykiem to powinien startowac na EU ze wzgledu na ping.
Witam. Nie widzę sensu zakładania innego tematu, skoro mam podobne pytanie, tylko trochę bardziej sprecyzowane. Z kilku powodu mam zamiar pograć na serwerach NA, tylko jak tam z naszymi rodakami? Można jakiś spotkać, czy raczej nie? A, jeśli tak, to, na którym serwerze jest ich najwięcej?
Trzeba było założyć nowy temat, bo chyba jednak nie wszyscy Cię zrozumieli.
Co do serwera to nie lepiej było by Ci jednak na EU pograć? Mało Polaków gra na US, bo co jak co Frogster o Tere dba, P2W nie ma, a i pingi lepsze.
Sam myślałem nad założeniem takiego tematu. Mam bardzo podobny sprzęt do założyciela tematu(Tylko kartę graficznę gorszą 512mb) Więc dzięki temu, wiem że nie ma sensu sciągania gry.
Panowie ja kończę właśnie patchować Terę mój sprzęt to
2x 2.6GHz
2gb ram
1gb grafika
Dam znać czy idzie grać Procesor słaby i ramu mało, ale procka podkręcę do 2x 2.9GHz i mam nadzieje, że będzie szło jakoś normalnie pograć.
pojdzie bez problemu
ja mam takie parametry:
2x 2,6Ghz
2gb ramu
512 grafa
i gra smiga na na low legalnie nawet sie zdaza ze na full uciagnie:D
Kolega Ike4 dobrze prawi! Właśnie włączyłem i o dziwo gra na najniższych nie tnie się w ogóle Pobierajcie, sprawdzajcie, polecajcie! Grałem kiedyś w Tere na laptopie niestety się zalał
Gra warta polecenia, najlepszy f2p na rynku.
ps.Gra w tym momencie włączona, działa i gra i przeglądarka na raz. Optymalizacja jest dobra w tej grze, nie wiem na co ludzie narzekają
Siemanko, ja mam nieco gorszy sprzęt, i normalnie gram na średnich detalach, jedynie w miastach typu Velika, czasem przytnie, ale ta gra jest źle zoptymalizowana, więc każdy będzie miał ścinki mniejsze lub większe. Ja na razie wróciłem do gry ze względu na nowy patch, ale się zobaczy jak będzie. Jakby co gramy na Zenobii, nick Mruczyslaw, Beeroletta Pozdrawiam.
Ehh napiszcie jak wbijecie wyzszy lvl, a nie. Potem battlegroundy, instancje i pokazy slajdow. Na poczatku prawie nikt nie ma problemow. Po za tym polecam ustawic channel z jak najmniejsza populacja.
MI na Battlegrundach to raczej nie pociagnie:d ale narazie musze max lvl wbic a niz to zrobie to do tego czasu bedzie nowy sprzet:D
A więc jaki, serwer polecacie? Bo zabieram się za sciąganie, moja przygoda z terą. To jedynie 10 minut grania na closed becie. Mój komputer nie zniósł tysiąc osób w lokacji początkowej, Taki hype był, z tego co pamiętam ;p
A więc jaki, serwer polecacie? Bo zabieram się za sciąganie, moja przygoda z terą. To jedynie 10 minut grania na closed becie. Mój komputer nie zniósł tysiąc osób w lokacji początkowej, Taki hype był, z tego co pamiętam ;p
Killian (PvP) jeśli chodzi o Eu