Mamy pierwsze gameplay(e) Warhammer Online: Wrath of Heroes!

Na to pewnie czekali wszyscy fani Warhammera, ale też... League of Legends, bo to przecież kolejny konkurent na ciasnym już rynku MOBA. Będąc jednak szczerym, nie wróżę Wrath of Heroes wielkiego sukcesu, bo okej – wygląda to przyzwoicie, ale grając podczas CBT nie czułem tego „czegoś”, co towarzyszyło mi w DotA. J...

Wyświetl pełny artykuł

Dla mnie już zapowiada sie kaszanaiasto, krasnoludzki zabójca trolli w jednym zespole z szamanem nocnych goblinów wtf? No chyba że fanów warhammera twórcy mają w w 4 literach, a nazwa warhammer to tylko chwyt marketingowy

Broda, a ty co myslales? Ja w Warhammera malo gralem, jeno kilka sesji i to dobre pare lat temu, ale mimo to juz po pierwszych screenach zdalem sobie sprawe, ze gra ze swiatem bedzie miala bardzo malo wspolnego. KasaKasaKasakasakasakasakasa.

Wiesz ja nie spodziewałem sie że pojawią sie postacie ze starych i zapomnianych armii takich jak: dogs of war, chaos dwarfs czy vampire counts, ale robienie czegoś takiego to przegięcie. Cięzko było zrobić 2 pule bohaterów i 2 strony konfliktu? Już widze te zespoły: rycerz chaosu, kapłan sigmara, skaveński zabójca, elficki tancerz wojny a na okrase do tego hmmm moze witch hunter? Hańba, hańba, hańba i tyle

Na to pewnie czekali wszyscy fani Warhammera, ale też... League of Legends, bo to przecież kolejny konkurent na ciasnym już rynku MOBA. Będąc jednak szczerym, nie wróżę Wrath of Heroes wielkiego sukcesu, bo okej – wygląda to przyzwoicie, ale grając podczas CBT nie czułem tego „czegoś”, co towarzyszyło mi w DotA. J...

Wyświetl pełny artykuł