Manga?

Jedyna manga jaką znam tak oprócz tych najpopularniejszych i mnie się spodobała to Terra Formars w sumię trochę dziwnę :D ale jakoś mnie zaciekawiło :) ludzie mają moce owadów i walczą z Karaluchami o postawie człowieka może akurat :)

Jeśli Tobie nie przeszkadza język angielski to radzę zobaczyć takie tytuły jaki :

Ichigo 100%,

Kenshin (manga i anime mają dużo różnic)

Eden no Ori

oraz inne- ze szczególnym naciskiem na te, które oglądałeś w formie anime/ filmów. Bardzo często wyjaśniają one niektóre zawiłości które nie mogły być przedstawione w anime (np w przypadku Ichigo jest to.... zakończenie serii - anime ma otwarte)

ps. =0&genres[Adult]=0&genres[Adventure]=0&genres[Comedy]=0&genres[Doujinshi]=0&genres[Drama]=0&genres[Ecchi]=0&genres[Fantasy]=0&genres[Gender+Bender]=0&genres[Harem]=0&genres[Historical]=0&genres[Horror]=0&genres[Josei]=0&genres[Martial+Arts]=0&genres[Mature]=0&genres[Mecha]=0&genres[Mystery]=0&genres[One+Shot]=0&genres[Psychological]=0&genres[Romance]=0&genres[school+Life]=0&genres[sci-fi]=0&genres[seinen]=0&genres[shoujo]=0&genres[shoujo+Ai]=0&genres[shounen]=0&genres[shounen+Ai]=0&genres[slice+of+Life]=0&genres[smut]=0&genres[sports]=0&genres[supernatural]=0&genres[Tragedy]=0&genres[Webtoons]=0&genres[Yaoi]=0&genres[Yuri]=0&released_method=eq&released=&rating_method=eq&rating=&is_completed=1&advopts=1"]Mangafox bardzo pomaga, masz link to wszystkich przetłumaczonych mang :)

Ostatnio przeczytałem Psyren, polecam, za***isty shounen.

Czytam aktywnie Fairy Tail.

Obowiązkowo The Breaker i The breaker New Waves, choć pierwsza część lepsza.

Poszukuje jakiejs ciekawej mangi. (Najlepiej gdyby była w "fazie produkcji" ze tak powiem.)

Byc moze i nie ten dzial ale sadze ze najlepiej to pytanie pasuje tutaj.

Nie mam zadnych wymagan. Moze byc romans moze byc ecchi,Moze byc po angielsku, nawet wsumie bym preferowal taka wersje :P.

Poprostu wsumie podajcie tytuly ktore wam sie spodobaly :P

p.s.

Blagam nie piszcie : bleach/naruto/one piece

p.s. 2

O i takie pytanko:

Ktoś się może orientuje który chapter mangi to ten odpowiadający zakończeniu anime "Sekirei pure engageaasdasdasjdhasd... czy jakos tak XD"?