Manifestacja projektów graczy

Cześć.

Temat może nie brzmi zbyt sensownie, ale zaraz wszystko wytłumaczę. Otóż, w internecie mamy na prawdę ogromny asortyment jeżeli chodzi o gameplay'e, recenzje, czy nawet zapowiedzi gier MMO. Przeważnie są one w języku angielskim, ale również mamy swoich rodaków, którzy się tym interesują i próbują nas zachęcić do różnych produkcji. Moja propozycja jest prosta i klarowna. Zacznijcie w newsach prezentować filmiki, wywiady, czy jakiekolwiek produkcji chociażby rodaków! Dobiło mnie jeszcze, że nawet nie publikujecie w newsach prac swojego videomaker'a. Filmików jest sporo, a przypuszczam, że sam popęd na te filmy ogromny. Liczę, że przekonam was moim spojrzeniem na tą sprawę i poczniecie coś działać w tym kierunku.

Ostatnio był nius i filmikach zrobionych specjalnie dla naszego poratalu. Jednakże jest to jedyny nius tego typu. Taki videomaker musi być szybki i czujny. Wyłapac wszytkie testy to już coś. Nie wiem czy to dobry sposób, ale niech nasz Videomaker (nie znam nicku) może lecieć po liście na portalu i robić gameplaye, "Gramy 1-szy raz..." ze wszysciutkich gier. Nie mówie, że ma to być zrobione w niewiadomo ile.

Ja bardzo chętnie dołączyłbym do grona videomakerów. Ale jedynie na papierze bo ogólnie kanału nie chcę zmieniać jak i tytułów moich filmików. Chodź w sumie chodzi nie o kanał lecz o sam wygląd moich filmików oraz nazwę. Czyli powitanie wstęp mojego autorstwa i jedziemy dalej + tytuł Mój pierwszy raz z...

Nie zawsze musi byc to : Pierwszy raz.

Starczy zwykły gameplay z komentarzem na temat gry. Zdaje mi się, że akcja z filmami rozpoczęła się całkiem niedawno.

Zdecydowanie wolę gameplay z komentarzem od first look'ów. Te drugie są dość nudne, chociaż jeśli mam pierwszy raz styczność z jakąś grą to chętnie oglądam. Zresztą zauważyłem, że Miriadel robi naprawdę duuużo filmów i są dość często umieszczane w newsach.

Do grupy Videomaker należą Aeth i Miriadel. Raczej ostatnimi czasy dość często pojawiają się w news'ach. Jednakże jeśli chcielibyście zaoferować swe usługi to chyba nic nie stoi na przeszkodzie byście swoją kandydaturę przedstawili w odpowiednim dziale.

Jeżeli juz się pojawają filmy ich autorstwa. Na ale mogą byś zasczyceni(nie wiem jak się pisze) tym ze filmy oglada duużo osób. Osobiście nie bede startował na videomakera ponieważ, jeżli gra mi się nie podoba to nie usiedzie 5 minut.

Nie wiem czy zauważyłeś, ale sam sobie odpowiedziałeś dlaczego niezawsze używamy filmików polskich autorów. Wideorecenzenci muszą w taką grę trochę pograć. A myślisz że za darmo zgodzą się ściągać gigabajty danych i jeszcze granie w coś co odrzuca ich odrazu?

Nie wiem czy zauważyłeś, ale sam sobie odpowiedziałeś dlaczego niezawsze używamy filmików polskich autorów. Wideorecenzenci muszą w taką grę trochę pograć. A myślisz że za darmo zgodzą się ściągać gigabajty danych i jeszcze granie w coś co odrzuca ich odrazu?

Muszą zdawać sobie sprawę, że takie sytuacje nastąpią.

Pracuje nad usprawnieniem działu Filmy. Z pewnością będą się tam pojawiać różnego rodzaju materiały i wywiady przeprowadzane przez naszych rodaków (nie tylko nasze) :)

Ja bardzo chętnie dołączę do grona. Mogę pomóc. Każdy może zobaczyć próbkę mnie klikając link na dole mojego posta.

@Might Tay

Powiem tak - gdybym osobiście był Videomakerem robił bym to z czystą przyjemnością całkowicie za darmo. Chciał bym tylko znaczek na forum ;). Jednak z każdym dniem jest lepiej i niech tak zostanie. Mogł by mi ktoś przypomnieć Videomakerow ;D?

@ up:

Do grupy Videomaker należą Aeth i Miriadel. Raczej ostatnimi czasy dość często pojawiają się w news'ach. Jednakże jeśli chcielibyście zaoferować swe usługi to chyba nic nie stoi na przeszkodzie byście swoją kandydaturę przedstawili w odpowiednim dziale.

Epic ZEZ. Wybaczcie za bezsensowny post

Cześć.

Temat może nie brzmi zbyt sensownie, ale zaraz wszystko wytłumaczę. Otóż, w internecie mamy na prawdę ogromny asortyment jeżeli chodzi o gameplay'e, recenzje, czy nawet zapowiedzi gier MMO. Przeważnie są one w języku angielskim, ale również mamy swoich rodaków, którzy się tym interesują i próbują nas zachęcić do różnych produkcji. Moja propozycja jest prosta i klarowna. Zacznijcie w newsach prezentować filmiki, wywiady, czy jakiekolwiek produkcji chociażby rodaków! Dobiło mnie jeszcze, że nawet nie publikujecie w newsach prac swojego videomaker'a. Filmików jest sporo, a przypuszczam, że sam popęd na te filmy ogromny. Liczę, że przekonam was moim spojrzeniem na tą sprawę i poczniecie coś działać w tym kierunku.