Maple Store Pomoc

Witam! Chciałbym zacząć grać w Maple Story EU lecz zupełnie nie wiem czym to się je. Mógłby ktoś pomóc? :)

Mianowicie:

Postać dla newbie

Expowiska

Drop

Grind/Quest

Job's

ETC

0. Błąd w nazwie tematu.

1. Głupie pytanie.

2. Każda postać, choć "nowe" są łatwiejsze.

3. Fraza "where should i train in maplestory?" w google.

4. Też głupie.

5. Wczoraj ci odpowiedziałem.

6. Wyskakuje takie magiczne okienko po osiągnięciu wymaganego lvl. Też głupie pytanie.

7. ETC? Wysil się trochę, pobierz grę i później pytaj o to, czego się nie dowiesz in-game.

Google nie gryzie, chyba że ja mam jakąś inną rasę.

@up

0. sam jestes głupi

1. po co to piszesz?

2.i tak mógłbym do 100 punktów napisać jakim jestes noobem :>

Onixa jak chcesz zacząć grać w maple story to im nowsza postac tym bardziej OP :) Zobacz sobie Kaiser'a musze powiedziec ze dosyc przyjemna postać ;) Robiąc tą postacią questy dobijesz koło 40 lvla ;) później lecisz tam gdzie Cie przeniesie. Np. Kerning City square - coś takiego na 40 lvl :). Całe szczęście teraz w maple jest pokazane gdzie mozesz expic- klikając W będą pokazane moby dla Ciebie. Jak juz grind Ci się nie bedzie podobał to polecam Monster Park - dużo expa mało roboty przy tym. Jednak ważne jest abyś robił/a job questy!!! Jak chcesz wiedzieć więcej to pisz na gg

Mianowicie:

Postać dla newbie- Jeżeli chcesz grać trudniej, wybierz postać kiedy dodali na początku, czyli "starą" jeżeli chcesz szybko wbić max lvl i chodzic na boosy i dungi etc. to wybierz postać którą niedawno dodali- nowsze postacie lepsze postacie

Expowiska- Jeżeli masz lvl 10- exp na 15, jeżeli 60- na 70... Coś w tym stylu.

Drop- Nie rozumiem ? Chcesz wiedzieć czy szybko lecą itemy ? Czy gdzie jakiś item wydropić ?

Grind/Quest- Maple jest to 50/50 jest masa questów, jednak ich nie trzeba robić- są zbędne niektóre. Grind jest fajny, dynamika itp. itd.

Job's- Jobów jest dużo, tylko tyle moge powiedzieć, na 30lvl, 60, 90, 120.

ETC- Ehm? Etc. ? Zależy co chcesz wiedzieć.

Ps. Jednym słowem- głupie pytania, wydaje mi się że masz chyba bana na google, co ?

Ja też potrzebuję pomocy, nie mogę się zalogować, a po napisaniu ticketa 3 miesiace temu odpisali mi, ze nie dlugo się tym zajma : c

Witam! Chciałbym zacząć grać w Maple Story EU lecz zupełnie nie wiem czym to się je. Mógłby ktoś pomóc? :)

Mianowicie:

Postać dla newbie

Expowiska

Drop

Grind/Quest

Job's

ETC