Witam! Chciałbym zacząć grać w Maple Story EU lecz zupełnie nie wiem czym to się je. Mógłby ktoś pomóc?
Mianowicie:
Postać dla newbie
Expowiska
Drop
Grind/Quest
Job's
ETC
Witam! Chciałbym zacząć grać w Maple Story EU lecz zupełnie nie wiem czym to się je. Mógłby ktoś pomóc?
Mianowicie:
Postać dla newbie
Expowiska
Drop
Grind/Quest
Job's
ETC
0. Błąd w nazwie tematu.
1. Głupie pytanie.
2. Każda postać, choć "nowe" są łatwiejsze.
3. Fraza "where should i train in maplestory?" w google.
4. Też głupie.
5. Wczoraj ci odpowiedziałem.
6. Wyskakuje takie magiczne okienko po osiągnięciu wymaganego lvl. Też głupie pytanie.
7. ETC? Wysil się trochę, pobierz grę i później pytaj o to, czego się nie dowiesz in-game.
Google nie gryzie, chyba że ja mam jakąś inną rasę.
@up
0. sam jestes głupi
1. po co to piszesz?
2.i tak mógłbym do 100 punktów napisać jakim jestes noobem :>
Onixa jak chcesz zacząć grać w maple story to im nowsza postac tym bardziej OP Zobacz sobie Kaiser'a musze powiedziec ze dosyc przyjemna postać
Robiąc tą postacią questy dobijesz koło 40 lvla
później lecisz tam gdzie Cie przeniesie. Np. Kerning City square - coś takiego na 40 lvl
. Całe szczęście teraz w maple jest pokazane gdzie mozesz expic- klikając W będą pokazane moby dla Ciebie. Jak juz grind Ci się nie bedzie podobał to polecam Monster Park - dużo expa mało roboty przy tym. Jednak ważne jest abyś robił/a job questy!!! Jak chcesz wiedzieć więcej to pisz na gg
Mianowicie:
Postać dla newbie- Jeżeli chcesz grać trudniej, wybierz postać kiedy dodali na początku, czyli "starą" jeżeli chcesz szybko wbić max lvl i chodzic na boosy i dungi etc. to wybierz postać którą niedawno dodali- nowsze postacie lepsze postacie
Expowiska- Jeżeli masz lvl 10- exp na 15, jeżeli 60- na 70... Coś w tym stylu.
Drop- Nie rozumiem ? Chcesz wiedzieć czy szybko lecą itemy ? Czy gdzie jakiś item wydropić ?
Grind/Quest- Maple jest to 50/50 jest masa questów, jednak ich nie trzeba robić- są zbędne niektóre. Grind jest fajny, dynamika itp. itd.
Job's- Jobów jest dużo, tylko tyle moge powiedzieć, na 30lvl, 60, 90, 120.
ETC- Ehm? Etc. ? Zależy co chcesz wiedzieć.
Ps. Jednym słowem- głupie pytania, wydaje mi się że masz chyba bana na google, co ?
Ja też potrzebuję pomocy, nie mogę się zalogować, a po napisaniu ticketa 3 miesiace temu odpisali mi, ze nie dlugo się tym zajma : c
Mianowicie:
Postać dla newbie
Expowiska
Drop
Grind/Quest
Job's
ETC