Maple Story Europe Gildia

Witam Wszystkich , razem z kumplami wpadlismy na pomysl na zalozenie gildi w Europejskim maplu na serwerze Demethos , niestety jest nas 5 i brakuje 1 osoby do zalozenia gildi ale oczywiscie zapraszamy wszstkich chetnych do wspolnej gry ^^ . Ci którzy chca dojść do gildi niech pisza w odpowiedziach lub priv do mnie.

Ja chciałem dołączyć, właśnie ściągnąłem MapleStory, ale gdy chcę wejść do gry pokazuje mi się taki error:

errormaplestory.jpg. Co zrobić, aby znikł? Re-install'owałem, wyłączałem antywirusa i nic. :<

Zrób tak usuń folder HShielda odinstaluj Mapla i Zainstaluj ponownie, jeśli nie zadziala poszukam czegos nowego.

Jak usunąłem folder HS'a to w ogóle gra mi się nie chciała włączyć, bo pisało, że nie można odpalić HackShield.

A odinstalowales i zainstalowales gre na nowo kiedy juz usunales ten folder?

Nie.... zaraz spróbuję i zedytuję post.

@EDIT: Nope, nadal nic. Jedynie gra dłużej się włączała.

No to juz nie wiem jedyne co to mozesz sprobowac zpatchowac gre manualnie bo niedawno wszedl taki patch i tylko tak dalo sie wlaczyc gre. Wiec robisz tak wbijasz na stronke maple europe dajesz zakladka download i na samym dole masz manual patch , sciagasz instalujesz i moze bedzie dzialac jak nie to juz nie mam pojecia co sie dzieje;/

Witam Wszystkich , razem z kumplami wpadlismy na pomysl na zalozenie gildi w Europejskim maplu na serwerze Demethos , niestety jest nas 5 i brakuje 1 osoby do zalozenia gildi ale oczywiscie zapraszamy wszstkich chetnych do wspolnej gry ^^ . Ci którzy chca dojść do gildi niech pisza w odpowiedziach lub priv do mnie.