Maple Story Europe - Team na dłużej

Siemanko wszystkim. Otóż ostatnio zastanawiałem się nad powrotem do tej świetnej gry, Maple jest mi naprawdę bliskie i pomyślałem żeby stworzyć małą drużynę. Nie chodzi mi o zrobienie gildii z 10000401240120 osobami. Chce stworzyć zgraną drużynę która będzie sobie powoli grała, spotykała się na ts'ie etc.

Dla osób którzy nie wiedzą czym jest maple:

http://www.mmorpg.org.pl/gra/maple-story

Opiszę wam teraz mniej wiecej jak to sobie wyobrażam. Moim celem nie jest zwykły nudny grind. Mam zamiar grać tylko i wyłącznie w Party oraz przechodzić wszelakie instancje wraz z moim zespołem. Jestem fanem mangi Naruto i wymyśliłem pewien smaczek do naszej gry. Stworzymy sobie gildię na wzór "Akatsuki", naszym celem będzie wojna (pvp) z innymi większymi grupami oraz polowanie na "Jinchuuriki" (bossów w grze). Oczywiście ustalimy kto kim będzie grał wcześniej. Preferuje osobiście podstawowe postacie, dają najwięcej frajdy z gry. Tak więc zapraszam, piszcze w komentarzach czy byli byście chętni. Po zebraniu tak koło 5 osób zaczniemy już grać. Oczywiście gramy od zera.

jak pomozesz mi odpalic gre na moim pc to chetnie zagram

jak pomozesz mi odpalic gre na moim pc to chetnie zagram

Powiedz jaki masz problem, znajdziemy rozwiązanie. Z Maple nie raz były problemy jeżeli chodzi o uruchomienie wiec coś zaradzimy :)

Ja też bym chciał zagrać ale nw czy mi gra zadziała 8/10 punktów ponieważ mój komputer to Windows XP, Radeon 9250, 3Ghz, Pentinum 4 , 2GB RAM

Zadziała ???

Chłopie MS działa na kompach 3x słabszych...

Oczywiście, szykowałem się do gry, ale moje konto przez 5 miesięcy jest nie potwierdzone ( tak, pisałem do supportu, 3 miesiące temu, powiedzieli, że nie długo odblokują <3), jeśli dasz mi jakieś konto działające, puste, to chętnie zagram : )

A co to za problem zrobic konto na EU? A od siebie - mam nadzieje, ze nie zostanie to potraktowane jako offtop, ale do autora tematu - wiem co czujesz, Maple to tez calkiem mi bliska gra (szczegolnie za czasow gry na globalu przed blokada IP), ale teraz raczej juz nie ma czegos takiego jak "powolne granie", jest to spamm PQ/questami typu "kliknij aby akceptowac questa - kliknij aby odebrac nagrode", 100 lvl to kwestia kilku dni. Ale jak juz sie kilka osob przekona to moze do was dolacze, chociaz nie sadze aby na dlugo nam sie to udalo. Tak czy siak, powodzenia!

Chętnie mogę zagrać z tym, że jestem w tej grze 'zielony' więc przyda mi się mała pomoc

A czasem maple teraz nie jest totalnie zniszczone przez te updejty? Bo ja pamietam stare Maple, bardzo stare które było naprawdę fajnę i w sumie chętnie bym sobie wrócił.

Zapraszam wszystkich chętnych na gg/pw ustalimy kim i co jak gramy :)

Aktualne?

Nie wiem, napisałem do niego na gg ale już 2 dni go nie ma ;\ więc nie wiem, a zawsze chciałby pograć większą ekipą w Maple Story :P

Ja też chętnie się na to pisze, zawsze chciałem spróbować zagrać w MS. Jedyny problem w tym że jestem kompletnie nie obeznany z tym tytułem, co prawda kiedyś coś tam pograłem ale to było parę lat temu.

Siemanko wszystkim. Otóż ostatnio zastanawiałem się nad powrotem do tej świetnej gry, Maple jest mi naprawdę bliskie i pomyślałem żeby stworzyć małą drużynę. Nie chodzi mi o zrobienie gildii z 10000401240120 osobami. Chce stworzyć zgraną drużynę która będzie sobie powoli grała, spotykała się na ts'ie etc.

Dla osób którzy nie wiedzą czym jest maple:

http://www.mmorpg.org.pl/gra/maple-story

Opiszę wam teraz mniej wiecej jak to sobie wyobrażam. Moim celem nie jest zwykły nudny grind. Mam zamiar grać tylko i wyłącznie w Party oraz przechodzić wszelakie instancje wraz z moim zespołem. Jestem fanem mangi Naruto i wymyśliłem pewien smaczek do naszej gry. Stworzymy sobie gildię na wzór "Akatsuki", naszym celem będzie wojna (pvp) z innymi większymi grupami oraz polowanie na "Jinchuuriki" (bossów w grze). Oczywiście ustalimy kto kim będzie grał wcześniej. Preferuje osobiście podstawowe postacie, dają najwięcej frajdy z gry. Tak więc zapraszam, piszcze w komentarzach czy byli byście chętni. Po zebraniu tak koło 5 osób zaczniemy już grać. Oczywiście gramy od zera.