Maple Story Global(prośba)

Witam

Otóż chciałem dziś pograć w Maple Story Global, lecz nie mogę ponieważ mam nałożoną blokadę na konto. Próbowałem robić nowe, ale wyczytałem że nowe konta też mają blokadę. Tak więc, chciałbym prosić jakąś osobę która już nie gra w Maple Story Global, by podarowała mi swoje konto, które nie ma blokady.

Jeśli znajdzie się ktoś chętny proszę o wpisanie się tutaj. Login i Pass możecie wysyłać mi na PW, po zatwierdzeniu tego w tym temacie.

Dzięki i pozdrawiam.

Musisz zmienić IP swojego komputera na amerykańskie bo inaczej żadne konto ci nie wejdzie.Zobacz sobie poradniki na YT jak zmienić IP na odpowiednie do MS global'a

np. AOLem. Lagi bardzo małe.

Jeśli masz konto sprzed założenia blokady ip, to możesz normalnie bez zmieniania ip wbijać i grać (Mam takie konto).

Ja probowalem zdobyc takie konto, niestety nie udalo mi sie bo to graniczy z cudem...

Dzięki za wszystko. Bawie się na MSG z pomocą AOL'a

Napisz potem jak Ci poszło ;)

Lagi są ?? Global, dużo graczy ^^

Witam

Otóż chciałem dziś pograć w Maple Story Global, lecz nie mogę ponieważ mam nałożoną blokadę na konto. Próbowałem robić nowe, ale wyczytałem że nowe konta też mają blokadę. Tak więc, chciałbym prosić jakąś osobę która już nie gra w Maple Story Global, by podarowała mi swoje konto, które nie ma blokady.

Jeśli znajdzie się ktoś chętny proszę o wpisanie się tutaj. Login i Pass możecie wysyłać mi na PW, po zatwierdzeniu tego w tym temacie.

Dzięki i pozdrawiam.